Τρέμε Σπαλιάρα: “Έχω πάει με πάνω από 1000 άντρες στη ζωή μου!”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ποια άλλη θα μπορούσε να συναγωνιστεί τον Γιάννη Σπαλιάρα;

Η Τσιτσιολίνα φυσικά! Η διάσημη πρωταγωνίστρια αισθησιακών ταινιών βρέθηκε στη χώρα μας για να γνωρίσει, όπως είπε η ίδια, το πιο ερωτικό κοινό του πλανήτη και η παρουσία της εδώ συνοδεύτηκε με πιπεράτες αποκαλύψεις…

«Έχω πάει με πάνω από 1.000. Για την δουλειά το έκανα. Οι άντρες και οι γυναίκες ηθοποιοί με τους οποίους έχω δουλέψει μου έχουν αφήσει πράγματι ωραίες αναμνήσεις αλλά δεν έχω πια επαφή μαζί τους» είπε χαρακτηριστικά η Ιταλίδα πορνοστάρ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου και συμπλήρωσε: «Οι διαστάσεις δεν μετράνε. Μετράει αν κάνει κανείς καλό έρωτα. Κατά τη γνώμη μου στο σεξ με έναν σύντροφο ή μία σύντροφο αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι τα προκαταρκτικά!».

Όταν ο δημοσιογράφος της συνέντευξης, μάλιστα, της έδειξε μία φωτογραφία του Γιάννη Σπαλιάρα και της εξήγησε ότι ο συγκεκριμένος άντρας έχει δηλώσει πως έχει συνευρεθεί σεξουαλικά με 4000 γυναίκες, εκείνη, αφού είπε αρχικά πως δεν τον γνωρίζει, έμεινε με το στόμα ανοιχτό, καθώς τις θεώρησε πολλές!

Φαντάσου τι ρεκόρ έχει σπάσει ο Γιάννης Σπαλιάρας, για να αφήσει άφωνη μία από τις μεγαλύτερες πρωταγωνίστριες αισθησιακών ταινιών του κόσμου!

[g_youtube v="fJvAOD7OMEk"]

marymary.gr