Δίνει μάχη με τον καρκίνο: “Φοβάμαι πολύ. Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει!”

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο βδομάδες πριν πληροφορήθηκε ότι έχει καρκίνο του μαστού, όταν πήγε στον γιατρό της για ένα πρόβλημα στο στομάχι της και έπιασε έναν μικρό όγκο στο δεξί της στήθος.

Σήμερα, η 61χρονη Janice Dickinson που θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα όλων των εποχών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail, αποκαλύπτει πως βρήκε τη δύναμη να το ανακοινώσει στους δικούς της και πως θα προσπαθήσει να βγει νικήτρια στη μάχη της με τον καρκίνο!

Δίνει μάχη με τον καρκίνο: "Φοβάμαι πολύ. Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει!"

«Το πίεσε λίγο και πόνεσα. Τότε είπα μπίνγκο, σίγουρα έχω καρκίνο«, είπε το κορυφαίο top model που όργωνε τις πασαρέλες τη δεκαετία των 70, περιγράφοντας τον τρόπο που έμαθε ότι έχει καρκίνο του μαστού!

Η μαστογραφία και η βιοψία επιβεβαίωσαν τις υποψίες του γιατρού. Το 61χρονο πρώην μοντέλο ζει καθημερινά με τον εφιάλτη, αλλά η αισιοδοξία δεν φεύγει από τις σκέψεις της: «Είναι ακόμα πολύ σοκαριστικό. Φοβάμαι πολύ. Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει. Δεν θα επιτρέψω στο φόβο να με ορίσει. Θα το ξεπεράσω, θα είμαι μια χαρά!».

Δίνει μάχη με τον καρκίνο: "Φοβάμαι πολύ. Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει!"

Όσο για τις πρώτες σκέψεις της μόλις πληροφορήθηκε ότι έχει καρκίνο;: «Φοβήθηκα για τα δυο παιδιά μου, τον αγαπημένο μου αρραβωνιαστικό Rocky, τον 4χρονο εγγονό μου Aby… Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως θα τρελαθούν!».

«Έπρεπε να φανώ γενναία και δυνατή. Να βρω το κουράγιο που έχω ως δυναμική γυναίκα, αυτό που έχουμε όλες μέσα μας και να σηκώσω το πηγούνι και τους ώμους μου και να το αντιμετωπίσω λεπτό προς λεπτό. Έχω ήδη την φήμη του alpha-female, της δυνατής. Έχασα και τους δυο γονείς μου, την μητέρα μου από καρκίνο και τον πατέρα μου από καρδιακή προσβολή, ήταν πολύ επώδυνο για μένα. Είμαι εδώ για τις γυναίκες όλου του κόσμου, πρέπει να σας αγαπάτε- μητέρες, κόρες, αδελφές, αυτό πρέπει να το θυμίζετε συνέχεια στον εαυτό σας», λέει η Janice δίνοντας το μήνυμα της στις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη!

«Αυτό δεν είναι πάρτι οίκτου. Είμαι η Janice Dickinson και θα είμαι εδώ για πολύ, πολύ καιρό, δεν με ξεφορτώνεστε ακόμη!», καταλήγει και δηλώνει αποφασισμένη να παλέψει και να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Ο λόγος που δημοσιοποίησε το πρόβλημά της, ήταν, όπως λέει, για να δώσει δύναμη σε εκατομμύρια γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο.

Δίνει μάχη με τον καρκίνο: "Φοβάμαι πολύ. Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει!"

Η 61χρονη, πρώην κριτής του America’s Next Top Model, είχε έρθει αντιμέτωπη στο παρελθόν με την ανορεξία, τη βουλιμία και τον αλκοολισμό αλλά, όπως λέει, αυτή είναι η πρώτη φορά που πραγματικά

φοβάται πολύ…

Θα τα καταφέρεις Janice!

marymary.gr

Δύο βδομάδες πριν πληροφορήθηκε ότι έχει καρκίνο του μαστού, όταν πήγε στον γιατρό της για ένα πρόβλημα στο στομάχι της και έπιασε έναν μικρό όγκο στο δεξί της στήθος. Σήμερα, η 61χρονη Janice Dickinson που θεωρείται ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα όλων των εποχών, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Daily Mail, αποκαλύπτει πως βρήκε τη δύναμη να το ανακοινώσει στους δικούς της και πως θα προσπαθήσει να βγει νικήτρια στη μάχη της με τον καρκίνο!

Δίνει μάχη με τον καρκίνο: "Φοβάμαι πολύ. Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει!"

«Το πίεσε λίγο και πόνεσα. Τότε είπα μπίνγκο, σίγουρα έχω καρκίνο«, είπε το κορυφαίο top model που όργωνε τις πασαρέλες τη δεκαετία των 70, περιγράφοντας τον τρόπο που έμαθε ότι έχει καρκίνο του μαστού!

Δίνει μάχη με τον καρκίνο: "Φοβάμαι πολύ. Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει!"

Η μαστογραφία και η βιοψία επιβεβαίωσαν τις υποψίες του γιατρού. Το 61χρονο πρώην μοντέλο ζει καθημερινά με τον εφιάλτη, αλλά η αισιοδοξία δεν φεύγει από τις σκέψεις της: «Είναι ακόμα πολύ σοκαριστικό. Φοβάμαι πολύ. Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει. Δεν θα επιτρέψω στο φόβο να με ορίσει. Θα το ξεπεράσω, θα είμαι μια χαρά!».

Δίνει μάχη με τον καρκίνο: "Φοβάμαι πολύ. Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει!"

Όσο για τις πρώτες σκέψεις της μόλις πληροφορήθηκε ότι έχει καρκίνο;: «Φοβήθηκα για τα δυο παιδιά μου, τον αγαπημένο μου αρραβωνιαστικό Rocky, τον 4χρονο εγγονό μου Aby…Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι πως θα τρελαθούν!».

Δίνει μάχη με τον καρκίνο: "Φοβάμαι πολύ. Αλλά δεν θα το αφήσω να με ρίξει!"

«Έπρεπε να φανώ γενναία και δυνατή. Να βρω το κουράγιο που έχω ως δυναμική γυναίκα, αυτό που έχουμε όλες μέσα μας και να σηκώσω το πηγούνι και τους ώμους μου και να το αντιμετωπίσω λεπτό προς λεπτό. Έχω ήδη την φήμη του alpha-female, της δυνατής. Έχασα και τους δυο γονείς μου, την μητέρα μου από καρκίνο και τον πατέρα μου από καρδιακή προσβολή, ήταν πολύ επώδυνο για μένα. Είμαι εδώ για τις γυναίκες όλου του κόσμου, πρέπει να σας αγαπάτε- μητέρες, κόρες, αδελφές, αυτό πρέπει να το θυμίζετε συνέχεια στον εαυτό σας», λέει η Janice δίνοντας το μήνυμα της στις γυναίκες που δίνουν τη δική τους μάχη!

«Αυτό δεν είναι πάρτι οίκτου. Είμαι η Janice Dickinson και θα είμαι εδώ για πολύ, πολύ καιρό, δεν με ξεφορτώνεστε ακόμη!», καταλήγει και δηλώνει αποφασισμένη να παλέψει και να αντιμετωπίσει τον καρκίνο. Ο λόγος που δημοσιοποίησε το πρόβλημά της, ήταν, όπως λέει, για να δώσει δύναμη σε εκατομμύρια γυναίκες που αντιμετωπίζουν το ίδιο.

Η 61χρονη, πρώην κριτής του America’s Next Top Model, είχε έρθει αντιμέτωπη στο παρελθόν με την ανορεξία, τη βουλιμία και τον αλκοολισμό αλλά, όπως λέει, αυτή είναι η πρώτη φορά που πραγματικά φοβάται πολύ…

Θα τα καταφέρεις Janice!