Σοκάρει η φωνή γνωστού ηθοποιού μετά τον καρκίνο του φάρυγγα – «Νιώθω καλύτερα από ότι ακούγομαι»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Για τη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο του φάρυγγα μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή ο Βαλ Κίλμερ.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δήλωσε ότι «Νιώθω αρκετά καλύτερα από ότι ακούγομαι. Νιώθω θαυμάσια» μιλώντας στην εκπομπή Good Morning America.

Η φωνή του σόκαρε τόσο τους τηλεθεατές όσο και τον παρουσιαστή, ωστόσο ο ίδιος τόνισε ότι ο καρκίνος αντιμετωπίστηκε γρήγορα και ότι ο ήχος της φωνής του οφείλεται στην ταχειοστομία στην οποία υποβλήθηκε με σκοπό να τον βοηθήσει να ανασάνει.

Όταν ο παρουσιαστής τον ρώτησε τι του λείπει περισσότερο εκείνος απάντησε με χιούμορ: «Ότι κάποτε είχα φωνή. Και ότι δεν γελούσα σαν πειρατής».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην ερωτική του ζωή λέγοντας ότι έχουν περάσει από το κρεβάτι του πανέμορφες γυναίκες όπως η Σερ, η Σίντι Κρόφορντ και η Αντζελίνα Τζολί.

«Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να ζήσω μια ήρεμη ζωή στο Νιού Μεξικό παρά το γεγονός ότι είχα διάσημες φίλες στο παρελθόν» είπε χαρακτηριστικά. «Πρέπει να είσαι δεσμευμένος με μια γυναίκα τόσο δυναμική και τόσο προσηλωμένη στη δουλειά της όπως η Σίντι Κρόφορντ που ήταν το νο1 μοντέλο στον πλανήτη όταν είχαμε σχέση» πρόσθεσε μιλώντας για τις σχέσεις του. Ο Βαλ Κίλμερ χαρακτήρισε, τέλος, συγκινητικό το τρέιλερ της ταινίας Top Gun: Maverick στην οποία κάνει ένα πέρασμα. «Με εξέπληξε η εικόνα του Τομ Κρουζ με το μπουφάν του από την πρώτη ταινία και αυτό ήταν πολύ συγκινητικό».