ΑΛ ΠΑΤΣΙΝΟ: Η πρώην του αποκαλύπτει: «Αυτά έμαθα βγαίνοντας με έναν άνδρα 40 χρόνια μεγαλύτερό μου»

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Όταν η 40χρονη Μεϊτάλ Ντοχάν χώρισε με τον 79χρονο Αλ Πατσίνο, φέτος τον Φεβρουάριο, ήταν ιδιαίτερα ειλικρινής για τους λόγους που πήρε αυτή την απόφαση.

«Είναι δύσκολο να είσαι με έναν άνδρα τόσο μεγάλο, ακόμα κι αν αυτός είναι ο Αλ Πατσίνο», είχε πει με άνεση, χωρίς να το πολυσκεφτεί, κάτι που επέκριναν αρκετοί, πως άλλο το να είσαι ειλικρινής, και άλλο να χαρακτηρίζεις ένα είδωλο του κινηματογράφου και έναν βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό «πολύ ηλικιωμένο» για εσένα.

«Προσπάθησα να το αρνηθώ, αλλά τώρα είναι ήδη ένας ηλικιωμένος άνδρας. Έτσι, παρ' όλη την αγάπη μου, αυτό δεν κράτησε», υποστηρίζει η πρώην σύντροφος του Αλ Πατσίνο.

Η Ντοχάν όμως, δεν έμεινε εκεί. Το προχώρησε χαρακτηρίζοντάς τον τσιγκούνη, λέγοντας σε ένα περιοδικό, πως τον παράτησε μετά από δύο χρόνια επειδή «δεν του άρεσε να σπαταλά χρήματα» και πως «της αγόραζε μόνο λουλούδια».

Σήμερα, στην πρώτη της συνέντευξη σε βρετανικό μέσω μετά τον χωρισμό, η Μεϊτάλ, θέλει να ξεκαθαρίσει ότι δεν τα εννοούσε ακριβώς έτσι.

Τι υποστηρίζει τώρα η πρώην σύντροφος του Αλ Πατσίνο
Σύμφωνα με την ίδια, πολλά απ'όσα είπε παρερμηνεύτηκαν. «Προσπαθούσα να εξηγήσω ότι πραγματικά προσπαθούσαμε να το κάνουμε να λειτουργήσει», αναφέρει στην Daily Mail προσπαθώντας να υπερασπιστεί τον εαυτό της.

«Ήταν μια εκπληκτική, γενναιόδωρη και όμορφη αγάπη. Αυτό που συνέβη μεταξύ μας ήταν μεγαλύτερο από υλικά υλικά όπως λουλούδια ή σοκολάτες ή διαμάντια ή αυτοκίνητα» προσθέτει.

Υποστηρίζει, στην πραγματικότητα, ότι για τη σχέση τους μπήκε στο δίλημμα που αντιμετωπίζουν πολλές γυναίκες που κάνουν σχέσεις με πολύ πιο ηλικιωμένους άνδρες χωρίς να σκέφτονται τις συνέπειες που ακολουθούν.

Βρισκόμενη στη μέση ηλικία, και με τα περιθώρια να γίνει μητέρα να στενεύουν, η Μεϊτάλ, αισθάνεται μια βαθιά ανάγκη να αποκτήσει παιδιά, ενώ ο Αλ Πατσίνο, ήδη πατέρας τριών, προφανώς δεν θέλει να γίνει πατέρας και πάλι.

«Ήταν μια από τις πιο απίστευτες ερωτικές ιστορίες της ζωής μου, αλλά αναγνωρίσαμε ότι είμαστε και οι δύο σε διαφορετικά μέρη της ζωής μας», λέει τώρα.

«Δύο χρόνια είναι πολύ και ήμουν κάπως: “Αγαπάμε ο ένας τον άλλο, αλλά πού πηγαίνει αυτό; Θέλω πραγματικά παιδιά”. Είναι πιο δύσκολο όταν κάποιος είναι πολύ μεγαλύτερος από εσένα, γιατί έχω να δημιουργήσω μια οικογένεια, ενώ αυτός έχει ήδη μια οικογένεια».

Δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλλάξουν τα πράγματα. «Σε αυτή την ηλικία, είναι μια απόφαση που δεν αλλάζει», συμπληρώνει.

Η γνωριμία με τον Αλ Πατσίνο
Γνωρίστηκε με τον Αλ Πατσίνο, στις αρχές του 2018. Ήταν αγάπη με την πρώτη ματιά. Αυτή, ήταν μια ανερχόμενη ηθοποιός και καλλιτέχνιδα και αυτός ήταν ένας από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του.

«Γνωριστήκαμε σε μια κοινωνική εκδήλωση πριν από μια προβολή. Υπήρχε πάρα πολύς κόσμος, και κυριολεκτικά πέσαμε ο ένας πάνω στον άλλο. Όπως και όλοι οι άλλοι, σκέφτηκα ότι ήταν cool, εκπληκτικός ηθοποιός και πολύ όμορφος », θυμάται.

«Αρχίσαμε να μιλάμε και “συνδεθήκαμε” αμέσως. Ήταν σαν να έβλεπα αστραφτερά αστέρια και καρδιές στον αέρα μεταξύ μας», αναφέρει περιγράφοντας την πρώτη τους γνωριμία.

Οι δηλώσεις της Μεϊτάλ για τον Αλ Πατσίνο είχαν προκαλέσει αντιδράσεις / Φωτογραφία: Shutterstock

Η Μεϊτάλ, «μαγεύτηκε» από τον σταρ του Χόλιγουντ και έκανε σχέση μαζί του, παραβλέποντας το γεγονός ότι ο Αλ Πατσίνο ήταν σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μεγαλύτερος από ότι αυτήν.

Ούτε σκέφτηκε το μέλλον. Τότε, η μεγάλη διαφορά ηλικίας που τους χώριζε, δεν φαινόταν να αποτελεί πρόβλημα. Η ηλικία ήταν απλά ένας αριθμός για αυτήν. Το μόνο που είχε σημασία ήταν ότι ο Πατσίνο ήταν σέξι, γοητευτικός και διασκεδαστικός. Της άρεσε να είναι μαζί και έτσι ξεκίνησαν μια έντονη σχέση.

«Την τρίτη φορά που συναντηθήκαμε, κατάλαβα ότι ήμασταν ερωτευμένοι. Ήμασταν έξω για δείπνο και κανείς από εμάς δεν ενδιαφερόταν για το φαγητό, διότι κοιτούσαμε με δέος ο ένας τον άλλον. Ούτε μπορούσαμε να ακούσουμε καλά τι έλεγε ο άλλος. Ξέρεις πως όταν είσαι πραγματικά ενθουσιασμένος δεν μπορείς να ακούσεις πολύ καλά»;, ρωτά η πρώην σύντροφος του Πατσίνο τη δημοσιογράφο της Daily Mail. «Απλά καθόμασταν και λέγαμε: “Τι συμβαίνει.. Τι είπες;”», περιγράφει η Μεϊτάλ.

Όσο για την τωρινή της προσωπική ζωή, η ίδια δηλώνει ότι δεν ψάχνει για μια καινούρια σχέση. Πριν από τον Αλ Πατσίνο, είχε σχέση με έναν σκηνοθέτη. Η σχέση τους είχε τελειώσει λίγα χρόνια πριν γνωρίσει τον διάσημο ηθοποιό.

Όταν ρωτήθηκε ποιες είναι οι προκλήσεις του να βγαίνεις με έναν μεγάλο άνθρωπο, απάντησε: «Είναι διαφορετικό, προφανώς, γιατί δεν πρόκειται να κάνεις τρελά πράγματα, όπως για παράδειγμα να βγεις στις 2 τα ξημερώματα και να πας σε σε ένα ρέιβ πάρτι. Υπήρχαν πιο ήσυχες στιγμές, αλλά πραγματικά δεν νομίζω ότι μου έλειψε κάτι. Δεν είμαι και πολύ κοινωνική ούτως ή άλλως. Και κάτι που δεν ξέρει ο περισσότερος κόσμος, είναι ότι ο Αλ Πατσίνο είναι πάρα πολύ αστείος».

Προχωρώντας σε πιο προσωπικές ερωτήσεις, η δημοσιογράφος τη ρώτησε αν η μεγάλη διαφορά ηλικίας, επηρέασε τη σεξουαλική τους ζωή. «Είχαμε μια πολύ γεμάτη σχέση», αρκέστηκε να απαντήσει η Μεϊτάλ.

Στη συνέχεια αναφέρει πως εύχεται να τον είχε γνωρίσει νωρίτερα, όταν ήταν νεότερος. Απαντώντας σε όσους την κατηγορούν ότι είναι χρυσοθήρας, η οποία αυτό που αναζητούσε ήταν τα λεφτά, η φήμη και η εξουσία του Πατσίνου, είπε:

«Για κάθε γυναίκα που βγαίνει με ένα ισχυρό άνδρα, θα πουν ότι είναι χρυσοθήρας. Είναι ένα από τα στερεότυπα και ο κόσμος μπορεί να σκεφτεί ό,τι θέλει. Η σχέση μας δεν είχε βασιστεί σε κάτι τέτοιο. Ούτε καν στο ελάχιστο. Κανείς από εμάς δεν το έκανε στρατηγικά. Ήταν καθαρή αγάπη».

Ο δύσκολος χωρισμός
Μιλώντας για τον χωρισμό τους τον Φεβρουάριου, παραδέχετει ότι ήταν δύσκολος.

«Μαλώσαμε για κάτι. Από εκεί ξεκίνησε. Και μετά μετατράπηκε σε κάτι μεγαλύτερο. Εκεί άρχισα να αναρωτιέμαι πού πάει με εμάς; “Πάνε δυο χρόνια. Θα πάμε στο επόμενο βήμα ή πάμε πίσω;”. Δεν είπαμε ότι δεν δουλεύει, γιατί τα πράγματα ήταν ακόμα καλά, αλλά είπαμε απλά ότι ίσως ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε. Ήταν μια αμοιβαία απόφαση. "

Η ηθοποιός λέει ότι αυτές τις τελευταίες εβδομάδες προσπαθεί να δείχνει γενναία. «Αισθάνομαι τη θλίψη. Γελώ τώρα, αλλά κλαίω όταν ακούω μουσική. Ελπίζω να αισθάνεται και αυτός θλίψη», λέει.

Η Μεϊτάλ ελπίζει ότι αυτή και ο Πατσίνα θα παραμείνουν φίλοι, αν και, όπως όλοι γνωρίζουμε, αυτό μπορεί να είναι ευκολότερο να αναφερθεί παρά να γίνει. «Θέλουμε να είμαστε στη ζωή του άλλου», επιμένει. «Προσπαθώ να μένω φίλη με όλους τους πρώην μου».