ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! Νέα στοιχεία για το τροχαίο που σκότωσε τους Viola Beach

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Νέα στοιχεία ανατρέπουν την υπόθεση του τροχαίου που στοίχισε τη ζωή στα 4 μέλη του συγκροτήματος Viola Beach και του μάνατζέρ τους.

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως o οδηγός του αυτοκινήτου φαίνεται σε βίντεο από κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας να ενήργησε σκόπιμα.

Το αυτοκίνητο των Βρετανών τραγουδιστών Kris Leonard, 20, River Reeves, 19, Jack Dakin, 19, Tomas Lowe, 27, και του μάνατζέρ τους Craig Tarry, 33, έπεσε από γέφυρα στο Sodertalje, νότια της Στοκχόλμης, προκαλώντας τον θάνατό τους.

Ο οδηγός του μοιραίου αυτοκινήτου, το όνομα του οποίου δεν έχει αποκαλυφθεί, αναφέρεται ότι ενήργησε σκόπιμα. Διαπιστώθηκε πως δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, ενώ δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες στο αίμα του ανθρώπου που έριξε το αυτοκίνητο από τη γέφυρα.

Το συγκρότημα επέστρεφε από την πρώτη συναυλία του στην Ευρώπη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα στις 13 Φεβρουαρίου. "Μοιάζει ο οδηγός να ενήργησε σκόπιμα", ανακοίνωσε ο επικεφαλής της σουηδικής αστυνομίας Lars Berglund. Εξήγησε ότι ακόμα οι αρχές δεν έχουν βρει καμιά εξωτερική εξήγηση για το πολύνεκρο τροχαίο.

Στο βίντεο από τις κλειστές κάμερες ασφαλείας φαίνεται το αυτοκίνητο της μπάντας να σταματά πίσω από ένα αυτοκίνητο και ένα ταξί. Δευτερόλεπτα αργότερα το μαύρο Nissan Qashqai επιταχύνει στα 55 μίλια/ώρα και περνά τη μπάρα μιας κινητής γέφυρας με αποτέλεσμα να πέσει στο κενό. "Δεν είδαμε φώτα φρένων. Το συζητήσαμε στη συνέχεια", δήλωσε η μάρτυρας Kent Udden.

newsit

br