MASTERCHEF: Συγκίνηση για πρώην παίκτη – Έχω να δω τη μητέρα μου 20 χρόνια

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μια εξομολόγηση που συγκίνησε τους τηλεθεατές…

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας (24/2), ο Ζαχίρ.

Ο σεφ που έγινε γνωστός από την συμμετοχή του στο περσινό MasterChef διηγήθηκε πώς έφυγε από το σπίτι του, με την προτροπή των γονιών του σε ηλικία μόλις 10 ετών, αναζητώντας μία καλύτερη ζωή μακριά από τον πόλεμο.

Περιέγραψε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια που εργαζόταν σε οικοδομές και κοιμόταν σε παραπήγματα.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως ένιωσε όταν έμαθε ότι έχασε από βόμβα την αδελφή του και τον πατέρα του, και συγκινήθηκε όταν συνειδητοποίησε πως έχει να δει τη μητέρα του εδώ και 20 χρόνια.

Δείτε  τι ανέφερε ο Ζαχίρ για την μητέρα του:

Περιέγραψε τα δύσκολα παιδικά του χρόνια που εργαζόταν σε οικοδομές και κοιμόταν σε παραπήγματα.

Παράλληλα, εξομολογήθηκε πως ένιωσε όταν έμαθε ότι έχασε από βόμβα την αδελφή του και τον πατέρα του, και συγκινήθηκε όταν συνειδητοποίησε πως έχει να δει τη μητέρα του εδώ και 20 χρόνια.

«Τη μητέρα μου έχω να τη δω 20 χρόνια. Την έχω δει από φωτογραφίες, αλλά από κοντά όχι. Όταν επικοινωνήσαμε και της είπα για το MasterChef, μου έλεγε "τι είναι αυτό;" και αν θα με βοηθήσει στο μέλλον. Δεν με έχει ξαναρωτήσει από τότε τι κάνω και με τι ασχολούμαι. Είναι γύρω στα 70-75. Είναι δύσκολο να τη ξαναδώ, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι καθόλου.

Όσες φορές το σκέφτομαι, παθαίνω ψυχολογικά», είπε ο σεφ.Και πρόσθεσε: «Η μαμά μου είναι τώρα στο Αφγανιστάν με τον μικρό αδερφό μου. Είναι λίγο καλύτερα τώρα εκεί από όταν έφυγα εγώ, αλλά ο κίνδυνος υπάρχει ακόμη» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρώην παίκτης του «MasterChef».