ΜΑΡΙΑ ΧΑΝΟΥ: «Με κοιτούν περίεργα σε ακροάσεις γιατί είμαι παιδί ηθοποιών »

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η γλυκιά Βέλη της «Μουρμούρας» κατά κόσμον Μαρία Χάνου, σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για το αν τις έχουν ανοίξει πιο εύκολα πόρτες λόγω των γονιών της, ενώ αποκάλυψε τον μεγαλύτερο φόβο της.

«Με ρωτούν πολύ συχνά σε συνεντεύξεις αν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός επειδή είναι ηθοποιοί και οι γονείς μου (σ.σ.: ο Ταξιάρχης Χάνος και η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου). Η αλήθεια είναι ότι μεγάλωσα μέσα σε αυτό τον χώρο. Στα καμαρίνια, στις πρόβες, να ακούω τη φωνή τους να μαθαίνουν λόγια. Ήρθε κάπως φυσικά η απόφαση. Δεν ξέρω αν είναι γονίδιο ή κάτι άλλο, αλλά για κάποιον λόγο δεν μπορώ να με φανταστώ να κάνω κάτι άλλο», είπε.

Έχει βοηθηθεί λόγω των γονιών της; «Δεν μπορώ να πω αν έχουν ανοίξει ευκολότερα ή δυσκολότερα οι πόρτες. Έχω όμως αισθανθεί να με κοιτάζουν περίεργα σε ακρόαση επειδή είμαι παιδί ηθοποιών. Αυτό που με βοήθησε πραγματικά είναι ότι, τελειώνοντας τη σχολή το 2015, ξεκίνησα να δουλεύω με την ομάδα μου, την Εταιρεία Θεάτρου Θέση. Ήμασταν όλοι νέα παιδιά, με ενθουσιασμό και ζέση, και αυτό μου έδινε δύναμη, ήταν το πάτημα μου».

Mόδα: «Δεν ακολουθώ τις τάσεις της μόδας. Θέλω να έχω στην ντουλάπα μου κλασικά κομμάτια και να φοράω μόνο ό,τι μου πάει. Το φόρεμα που φόρεσα στη φωτογράφιση, ας πούμε, μου άρεσε πολύ, αλλά θα το φορούσα μόνο σε μια τρελή στιγμή μου».

Φόβος: «Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι να χάσω τους ανθρώπους που αγαπώ και να μείνω τελείως μόνη μου».

Ελεύεθερος χρόνος: «Όταν έχω ελεύθερο χρόνο, μου αρέσει να τον περνάω με το σκυλάκι μου, τη Μελί. Τώρα έχω πάρει και αυτοκίνητο και όποτε μπορώ πάμε καμιά βόλτα στη θάλασσα, σε κάποια παραλία. Μου αρέσει επίσης να βλέπω τους φίλους μου, το έχω ανάγκη, γιατί όταν δουλεύεις το να βλέπεις ένα αγαπημένο σου πρόσωπο καταντάει πολυτέλεια. Μου αρέσει να βλέπω και ταινίες. Τι είδους; Κάθε είδους. Περνάω περιόδους. Αυτή την περίοδο βλέπω πολύ Fellini».

Όνειρα: «Έχω πολλά όνειρα. Ως ηθοποιός, μονάδα, θέλω να παίξω στην Επίδαυρο. Ως μέλος θεατρικής ομάδας, θέλω να προχωράμε όπως προχωράμε, να αρέσουν οι δουλειές μας στον κόσμο και να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε και πολλά άλλα πράγματα. Στη ζωή μου θέλω να είμαι ευτυχής και να έχω κοντά μου τους ανθρώπους που αγαπώ», είπε στο Down Town.