Δείτε πώς είναι ΣΗΜΕΡΑ ο χοντρούλης από τη Ματίλντα που είχε φάει όλο το κέικ σοκολάτας!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η θρυλική πλέον τρυφερή ταινία Matilda φέτος γίνεται 20 ετών και λόγω της Εθνικής εορτής του σοκολατένιου κέικ που γιορτάζεται με όλες τις τιμές στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήταν η τέλεια ευκαιρία να θυμηθούμε την απίστευτη σκηνή με τον γλυκό και τροφαντούλη πιτσιρικά που αναγκάζεται να φάει ένα ολόκληρο κέικ –τεραστίων διαστάσεων- ως τιμωρία από την... δήμιο του θηριοτροφείου!

Πρόκειται για την κακιά Trunchbull που υποχρεώνει τον μαθητή Bruce Bogtrotter τον οποίο υποδυόταν ο πιτσιρικάς τότε Jimmy Karz να ανεβαίνει στο βήμα της αίθουσας του σχολείου και να τρώει ένα κέικ σοκολάτα και ύστερα άλλο ένα ακόμα πιο μεγάλο. Στην αρχή όλοι οι υπόλοιποι συμμαθητές του τον παρακολουθούν αποσβωλωμένοι μέχρι που αρχίζουν να τον εμψυχώνουν φωνάζοντας ρυθμικά και δυνατά «Bruce, Bruce, Bruce».

Είκοσι χρόνια μετά, τι κάνει αλήθεια ο νεαρός τροφαντούλης; Ο Jimmy Karz είχε μετά το Μatilda έναν μικρό ρόλο στην ταινία The Wedding Singer με τους Adam Sandler και Drew Barrymore πριν αποφασίσει να εγκαταλείψει οριστικά τον κόσμο της υποκριτικής.

Ολοκλήρωσε το σχολείο και πήρε το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο St. John’s πριν ακολουθήσει την κατεύθυνση της οστεοπαθητικής ιατρικής σε κορυφαίο κολέγιο στη Φιλαδέλφεια των Ηνωμένων Πολιτειών.