Πάμελα Άντερσον: «Έριξε» το instagram με την αποκαλυπτική της φωτογραφία – Τα πέταξε όλα!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


-  Το.. πρώην «Κουνελάκι» του Playboy θυμήθηκε τα... παλιά 

- Αν και 52 πλέον ετών η Πάμελα Άντερσον ποζάρει και «ξεσηκώνει» όλο τον ανδρικό πληθυσμό στο instagram!

Παρά το γεγονός πως βαδίζει αισίως στα 52 της χρόνια, η Πάμελα Άντερσον αποτελεί μια διαχρονική αξία. Άλλωστε, η ίδια αποτελεί μια από τις γυναίκες που τραβούν πάνω τους όλα τα βλέμματα εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες. Φαίνεται πως κάτι τέτοιο θέλησε να κάνει ξανά με μια φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Σαν να μην «πέρασε μια μέρα» από τις εποχές που την είχαμε συνηθίσει στο ρόλο της ναυαγοσώστριας στο Baywatch, αλλά και ως «Κουνελάκι« στα εξώφυλλα του Playboy, η Πάμελα εξακολουθεί να αφήνει το κοινό της με το στόμα ανοιχτό. Η ίδια πόζαρε στον φακό του Σάντε ντ’ Οράζιο, κάνοντας τον ανδρικό πληθυσμό να… παραληρεί, καθώς δεν φορούσε τίποτα άλλο πέρα από ένα ζευγάρι ψηλά πέδιλα, ενώ έκρυβε τα απολύτως «απαραίτητα».

Η φωτογραφία σχολιάστηκε, καθώς η σέξι Πάμελα προσπαθεί εδώ και χρόνια να «χτίσει» ένα πιο… σεμνό προφίλ, έστω και στο Διαδίκτυο. Εκείνη, όμως, μάλλον βάλθηκε να μας διαψεύσει -ή ήταν απλώς μια… αναλαμπή από τα παλιά, όταν «ξάπλωνε» στις σελίδες του Playboy.

anderson