Ανησυχία για τη σκελετωμένη φιγούρα της Celine Dion! Τα πικρόχολα σχόλια και η απάντησή της (video)

Και ενώ τα αρνητικά σχόλια για τη σκελετωμένη φιγούρα της Celine Dion δίνουν και παίρνουν, η ίδια δικαιολογείται για την τεράστια απώλεια κιλών που έχει τον τελευταίο καιρό αποδίδοντάς την στη νέα ασχολία της που της αρέσει πολύ.

Η διάσημη τραγουδίστρια η οποία ακούει τα… σχολιανά της στα social media, παρ’ όλο που ανεβάζει πολύ προσεγμένες φωτογραφίες στις οποίες βέβαια ποζάρει απαστράπτουσα, δεν μπορεί να αποφύγει τους παπαράτσι που καραδοκούν παντού και την απαθανατίζουν σε οποιαδήποτε στιγμή. Τότε που μπορεί να είναι ατημέλητη ή να φοράει ρούχα που δεν την κολακεύουν.

Ό,τι και αν φοράει, όμως, δεν μπορεί να κρύψει τη σκελετωμένη φιγούρα της την οποία απέδωσε στον χορό. Όπως είπε η ίδια στα social media σε μία προσπάθεια να απαντήσει στο… κύμα αρνητικών σχολίων για την εμφάνισή της, όντως τελευταία έχει χάσει κάποια κιλά αλλά όλο αυτό οφείλεται στον εντατικό χορό που κάνει.

Δείτε στο παρακάτω video τη Celine Dion όπως είναι σήμερα σε φωτογραφίες που πραγματικά σοκάρουν και προκαλούν έντονη ανησυχία για την υγεία της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr