ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ εδώ και μέρες γνωστός τραγουδιστής – Νεκρός βρέθηκε ένας φίλος του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα δραματικό θρίλερ είναι σε εξέλιξη, καθώς 29χρονος τραγουδιστής, που είχε πάει για κυνήγι, δεν έχει δώσει σημεία ζωής, ενώ ένας φίλος του βρέθηκε νεκρός!

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, όλα άρχισαν το Σάββατο που μας πέρασε: ο τραγουδιστής Κρεγκ Στρίκλαντ, του συγκροτήματος Backroad Anthem και ένας φίλος του, ο 22χρονος Τσέις Μόρλαντ, πήγαν για κυνήγι πάπιας σε λίμνη της Οκλαχόμα, στις ΗΠΑ. Αν και επρόκειτο να επιστρέψουν την Κυριακή, οι δύο άνδρες δεν γύρισαν ποτέ και οι οικογένειές τους άρχισαν να τους αναζητούν.

2FA8BF7500000578-0-image-a-1_1451353609296.jpg


(Ο Κρεγκ Στρίκλαντ και ο Τσέις Μόρλαντ, σε παλιότερο κυνήγι τους)

Λόγω της κακοκαιρίας που επικρατούσε στην περιοχή, η βάρκα των δύο φίλων αναποδογύρισε και οι Αρχές την εντόπισαν αργά το βράδυ της Δευτέρας, ενώ, λίγες ώρες μετά, βρήκαν και το άψυχο σώμα του Μόρλαντ.

9o788.jpg

Ο χρόνος κυλά βασανιστικά για την οικογένεια του 29χρονου τραγουδιστή, καθώς οι έρευνες για τον εντοπισμό του παραμένουν άκαρπες, με την καταρρακτώδη βροχή να τις δυσκολεύει.

Ειρωνεία της τύχης;
Λίγο πριν την μοιραία κυνηγετική εξόρμηση, ο 22χρονος έγραψε, χαριτολογώντας, στο Twitter: «σε περίπτωση που δεν επιστρέψουμε, ο Κρεγκ κι εγώ πάμε εν μέσω της καταιγίδας να κυνηγήσουμε πάπιες στην Οκλαχόμα»…