Αγνοείται νεαρός ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ – Είχε πάει για κυνήγι μαζί με φίλο του!

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο 29χρονος τραγουδιστής του rock – country συγκροτήματος Backroad Anthem, Craig Strickland αγνοείται εδώ και λίγα 24ωρα.

Ο 29χρονος τραγουδιστής του rock – country συγκροτήματος Backroad Anthem, Craig Strickland αγνοείται εδώ και λίγα 24ωρα. 

Μαζί με τον φίλο του, τον 22χρονο Chase Morland έφυγαν για να κυνηγήσουν πάπιες το Σάββατο στη λίμνη Kay County και δεν επέστρεψαν ποτέ. Το πρωί της Δευτέρας οι Αρχές που είχαν ειδοποιηθεί από τις οικογένειες τους εντόπισαν τη βάρκα τους αναποδογυρισμένη και το άψυχο σώμα του φίλου του τραγουδιστή, ενώ τον ίδιο τον αναζητούν.


Τραγική ειρωνεία το μήνυμα του Morland στο twitter αργά το Σάββατο «Σε περίπτωση που δεν επιστρέψουμε με τον Craig πάμε να περάσουμε από την καταιγίδα Goliath για να σκοτώσουμε πάπιες στην Οκλαχόμα» που τελείωνε με χαμόγελα και hashtag «Μέσα στην καταιγίδα».



Η περιοχή έχει πληγεί από ισχυρές καταιγίδες και ανεμοστρόβιλους τις τελευταίες ημέρες κάτι που καθιστά και το έργο των Αρχών αρκετά δύσκολο για τον εντοπισμό του. Τόσο η οικογένεια του όσο και οι θαυμαστές του τραγουδιστή αγωνιούν και πιστεύουν σε ένα θαύμα.