Η Ομπάμα «γκρέμισε» την Τζολί (photos)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ είναι η πιο αξιοθαύμαστη γυναίκα στον κόσμο.

Τον τίτλο της «πιο αξιοθαύμαστης γυναίκας» κατέκτησε η τέως πρώτη κυρία των ΗΠΑ, Μισέλ Ομπάμα.

Σύμφωνα με αποτελέσματα της σχετικής δημοσκόπησης που έκανε το YouGov σε 42.000 ανθρώπους από 41 χώρες, η Ομπάμα αναδείχθηκε κορυφαία μεταξύ των 20 πιο αξιοθαύμαστων γυναικών. Αξιοσημείωτο είναι πως η Μισέλ Ομπάμα πήρε τον τίτλο μέσα από τα χέρια της Αντζελίνας Τζολί, αφού συγκέντρωσε το 8,8% των προτιμήσεων, ακολουθούν η Οπρα Γουίνφρεϊ με 6,9% και η Αντζελίνα Τζολί με 6,8%, η οποία έχασε φέτος δύο θέσεις στις προτιμήσεις του κοινού. Η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με τη βασίλισσα Ελισάβετ (5,9%) και την ηθοποιό του «Χάρι Πότερ» Εμα Γουάτσον (4%).

Στη λίστα φιγουράρουν πολλές γυναίκες που προέρχονται από τη βιομηχανία του θεάματος, όπως η Μαντόνα (11η θέση), η Τέιλορ Σουίφτ (10η θέση), η Πριγιάνκα Τσόπρα (14η θέση) και η Ελεν ΝτεΤζενέρις (15η θέση). Παρούσες είναι και πολιτικοί, όπως η Χίλαρι Κλίντον, η οποία βρισκόταν στην πρώτη θέση της λίστας για 17 συνεχόμενα χρόνια, η Ανγκελα Μέρκελ, η Τερέζα Μέι και η Μελάνια Τραμπ.

Επίσης, αίσθηση προκαλεί η απουσία της δούκισσας του Κέμπρπζ Κέιτ Μίντλετον, από τη λίστα, ενώ πέρυσι φιγούραρε στην ένατη θέση.

Στην κορυφή της λίστας με τους πιο άξιους θαυμασμού άνδρες, παραμένει ο Μπιλ Γκέιτς και στη δεύτερη θέση, ο Μπαράκ Μπαράκ Ομπάμα. Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο εκπρόσωπος της σοουμπίζ Τζάκι Τσαν.

Στην έβδομη θέση βρίσκεται ο… θαυμαστός Κριστιάνο Ρονάλντο, που έχει μάλιστα ανέβει τρεις θέσεις. Ακολουθεί ο Δαλάι Λάμα, ο οποίος έχει χάσει μία θέση, ενώ στη 10η θέση φιγουράρει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, τέσσερις θέσεις χαμηλότερα από πέρυσι.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχει ανέβει δύο θέσεις κι έχει φτάσει στη 14η, ξεπερνώντας τον Πάπα Φραγκίσκο.

Πηγή: www.gossip-tv.gr