ΣΟΚ: Διέρρευσαν φωτογραφίες της νεκρής κόρης της Houston (Φωτο)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα περιοδικό δημοσίευσε την Τετάρτη την "τελευταία φωτογραφία" της Bobbi Kristina Brown που δείχνει την άτυχη κόρη της Whitney Houston στο νεκροκρέβατό της τις τελευταίες ημέρες της ζωής της.

Η ενοχλητική εικόνα που κοσμεί το εξώφυλλο του ταμπλόιντ , φέρει τη λεζάντα ως «παγκόσμια αποκλειστικότητα» και απεικονίζει το 22χρονο κορίτσι τη στιγμή που βρίσκεται αναίσθητη κάτω από μια κουβέρτα στο κρεβάτι της στο σανατόριο όπου νοσηλευόταν..

Bobbi Kristina ήταν σε κώμα από τις 31 Ιανουαρίου, όταν ανακαλύφθηκε αναίσθητη στην μπανιέρα της. Τον Ιούνιο, η ελπίδα για ανάκαμψη της είχε πλέον σβήσει και η οικογένειά της αποφάσισε να την μεταφέρει σε ένα κέντρο φροντίδας στη Τζόρτζια αφού έβλεπαν ότι το τέλος πλησιάζει.

Το εξώφυλλο του περιοδικού δημοσιεύει επίσης μία μικρότερη φωτογραφία της Γουίτνεϊ Χιούστον που τη δείχνει ξαπλωμένη στο φέρετρό της το 2012.

Σύμφωνα με το άρθρο που συνοδεύει τη συγκλονιστική εικόνα, η τελευταία φωτογραφία της Bobbi Kristina, ενώ ήταν ακόμα ζωντανή ελήφθη μόλις λίγες ημέρες πριν από το θάνατό της στις 26 Ιουλίου.
Η ταυτότητα του φωτογράφου παραμένει άγνωστη και δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε πάρει την άδεια να φωτογραφήσει την κοπέλα...
Το άρθρο αναφέρει ότι θα δημοσιεύσει και άλλη εικόνα της άτυχης γυναίκας την ώρα που τοποθετείται στο φέρετρο...

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Πηγή: parapolitika.gr