ΣΟΚ: Γνωστή τραγουδίστρια έχασε τον αδερφό της ξαφνικά από καρδιακή προσβολή


Βαρύ πένθος για την γνωστή τραγουδίστρια η οποία έχασε τον αδερφό της ξαφνικά από καρδιακή προσβολή. Τους τελευταίους μήνες ήταν σχεδόν σε κώμα έπειτα από ατύχημα.

Η Katy B έγραψε στο Instagram: «Ο ένας και μοναδικός μου αδερφός, Άντριου Μπρίεν, δεν άξιζε να πεθάνει τόσο νέος. Ήταν το πιο ευγενικό άτομο που ήξερα. Ποτέ δεν υπήρξε κακός, επικριτικός ή αγενής. Δεν μπορώ να πιστέψω ακόμα πως δεν θα ξανακούσω το δυνατό του γέλιο, ή δεν θα τον ξαναδώ να χαμογελά, κάτι που με έκανε κάθε πρόβλημα που είχα να λύνεται. Με υποστήριζε σε ο,τι κι αν έκανα! Τον θυμάμαι στα παρασκήνια της πρώτης μου συναυλίας, να είναι εκεί πίσω με δάκρυα στα μάτια και να μου λέει πόσο περήφανος ήταν για μένα.

Ο Άντριου είχε ένα ατύχημα, το οποίο τον άφησε εγκεφαλικά παράλυτο, σε σημείο που δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει, ούτε να κάνει μόνος του το παραμικρό. Ήταν σχεδόν σε κώμα. Είναι ο,τι πιο άσχημο να έχεις κάποιον δίπλα σου σε αυτή την κατάσταση. Να σου λείπει, ενώ είναι ακόμα ζωντανός! Ο αδερφός μου είναι ελεύθερος από γιατρούς, φάρμακα και πόνο, και πλέον μπορεί να μας κοιτά από εκεί πάνω και να χαμογελά! Θα έκανα τα πάντα για να τον φέρω πίσω. Ελπίζω μια μέρα η καρδιά μου να θεραπευτεί. Σε αγαπώ αδερφέ μου»