Συγκλονίζει ο γνωστός τραγουδιστής που «έχασε» την έξι ημερών κόρη του

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ο τραγουδιστής «έχασε» στις αρχές Ιουνίου την μόλις έξι ημερών κορούλα του. Ένα μήνα μετά, ο Ράντι Ρότζερς, τραγουδιστής της country, μιλά στο περιοδικό «People» και συγκλονίζει:

«Έχω άλλα δυο παιδιά, την 5χρονη Ιζαμπέλ και τον 21 μηνών Ρίβερ που έχουν τα ανοιχτά μου μαλλιά. Η γυναίκα μου Τσέλσι ήθελε πολύ ένα μωρό με σκούρα μαλλιά όπως τα δικά της. Όταν λοιπόν γεννήθηκε η κόρη μας Ράμερ το όνειρο μας έγινε πραγματικότητα, καθώς είχε το χρώμα μαλλιών που θέλαμε! Ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι! Πιστεύαμε πως ήταν ένα υγιές μωρό. Μοιραστήκαμε τα χαρμόσυνα νέα με φίλους, και ανεβάσαμε την φώτο της στα social media».

Και πρόσθεσε ο τραγουδιστής, «η Ράμερ δεν μπορούσε να φάει, ούτε να ξυπνήσει. Ήταν μονίμως βυθισμένη σε λήθαργο και δεν άνοιγε ποτέ τα μάτια της. Οι νοσοκόμες και οι γιατροί μας είπαν πως πολλά μωρά μετά την γέννηση τους δεν ανοίγουν τα μάτια τους επειδή πιστεύουν πως βρίσκονται ακόμα στην κοιλιά της μαμάς τους. Αυτό μπορεί να κρατήσει μια μέρα».

Και τόνισε: «Σκιζόταν η καρδιά μας από τον πόνο να την βλέπουμε να της κάνουν εξετάσεις και να μην ξέρουμε τι έχει. Της βάλαμε ορό για να τρέφεται αλλά έπειτα σταμάτησε να αναπνέει και χρειάστηκε μηχανική υποστήριξη».

Η διάγνωση του νεογέννητου ήταν NKH (nonketotic hyperglycinemia). Ο τραγουδιστής και η γυναίκα του είχαν το ίδιο ελαττωματικό γονίδιο, το οποίο έτυχε να κληρονομήσει και η μικρή:

«Μετά από τον θάνατο της κόρης μας, γνωρίζοντας πως κουβαλάμε το εν λόγω γονίδιο, χαίρομαι γιατί δεν θα χρειαστεί να συμβεί κάτι παρόμοιο στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μας, και γι΄αυτό ευγνωμονώ την επιστήμη».