«Έκλεβα τάφους και πήγαινα με άνδρες επί πληρωμής!» δηλώνει πασίγνωστος ηθοποιός (Φωτο)


Ο 65χρονος σήμερα ηθοποιός κάνει σοκαριστικές αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία του με τίτλο «Και κάπως έτσι συνέβη», στην οποία μεταξύ άλλων λέει ότι έκλεβε τάφους και πήγαινε με άντρες επί πληρωμή.

Προερχόμενος από μια πολύ φτωχή οικογένεια, αναγκάστηκε από νωρίς να βρει τρόπους να επιβιώσει.

«Ως παιδί, άκουγα συχνά τη μητέρα μου να λέει πως όταν έμεινε έγκυος σε μένα χρησιμοποίησε μια βελόνα για να κάνει έκτρωση, νομίζοντας πως σχεδόν με είχε σκοτώσει. Η οικογένειά μου ήταν τόσο φτωχή, που συχνά βοηθούσα την μητέρα μου να ξεγεννήσει τα αδέρφια μου, μιας και οι γονείς μου δεν είχαν λεφτά για μαιευτήριο».

Και συνεχίζει:

«Στα 10 μου βγήκα στους δρόμους. Έμοιαζα 15 ετών. Γρήγορα συνειδητοποίησα πως αρέσω στους άνδρες. Όταν με πλησίαζαν, ζητώντας μου επαφή, τους ζητούσα χρήματα».

Το πιο ανατριχιαστικό όμως, είναι πως κάποτε βοήθησε έναν άνδρα να ξεθάψει δυο «φρέσκα» πτώματα από το Κοιμητήριο, για να τους κλέψει τα κοσμήματα και τα παπούτσια που φορούσαν!

Στα 16 του, μπήκε φυλακή για τρεις εβδομάδες επειδή έκλεψε ένα αυτοκίνητο, αλλά δεν πτοήθηκε, και με το που βγήκε, συνέχισε την καριέρα του ως… «ενοικιαζόμενο αγόρι για επαφή με άντρες», συνηθίζοντας να ξαφρίζει κάθε φορά τους πελάτες του, φεύγοντας με όλα τους τα λεφτά!

Τον Μάη του ’68, παραδέχεται πως έκλεβε ρολόγια και φοιτητές που έπαιρναν μέρος στις πορείες, για να καταλήξει κάποια στιγμή να παντρευτεί την ηθοποιό Ελισαμπεθ Γκινιό, γόνο καλής οικογένειας, με την οποία απέκτησε δυο παιδιά, τον Γκιγιόμ και την Τζουλί. Στην πορεία, απέκτησε άλλα δυο παιδιά, με δυο διαφορετικές γυναίκες, παραδεχόμενος πως απέτυχε παταγωδώς ως πατέρας, αφού δεν μπορούσε να τους πει πόσο τα αγαπά, και να το δείξει με τον σωστό τρόπο.

Τραγική ειρωνία; Ο γιος του Ντεπαρντιέ, Γκιγιόμ, ακολούθησε την ίδια πορεία με αυτήν του πατέρα του. Όταν δεν είχε λεφτά, πήγαινε με άνδρες επί πληρωμής, ενώ μπήκε δυο φορές φυλακή για κλοπή και ναρκωτικά.

Πέθανε από πνευμονία το 2008, σε ηλικία μόλις 37 ετών.