Διάσημη ηθοποιός συγκλονίζει: Η οικογένεια μου ζούσε με συσσίτια και ελεημοσύνες

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια καθώς οι γονείς της δεν μπορούσαν να μεγαλώσουν τα πέντε παιδιά τους και κατέφευγαν σε συσσίτια και σε ελεημοσύνες για να ζήσουν. Ο λόγος για τη Scarlett Johansson.

***MANDATORY BYLINE TO READ INFPhoto.com ONLY***Jaimie Alexander arrives at the Premiere Of Marvel's 'Avengers: Age Of Ultron' at the Dolby Theatre in Hollywood, California.MandatryPictured: Scarlett JohanssonRef: SPL999356  130415  <B

Μπορεί να είναι μια από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς της γενιάς της, όμως, η ίδια δεν ξεχνά τις δυσκολίες που βίωσε και είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη και γι’ αυτό το λόγο συμμετείχε στην καμπάνια για την καταπολέμηση της παιδικής φτώχειας στην Αμερική.

«Στην οικογένεια μου μεγαλώσαμε βασιζόμενοι στην κρατική βοήθεια προκειμένου να εξασφαλίσουμε το φαγητό μας. Η παιδική πείνα στην Αμερική είναι ένα πραγματικό πρόβλημα το οποίο παραβλέπουμε συνέχεια. Αν όμως γίνουμε ένα, μπορούμε να το διορθώσουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ηθοποιός γεννήθηκε στην Νέα Υόρκη από Δανό πατέρα και Εβραία μητέρα, είχε τέσσερα αδέλφια και μάλιστα με τον έναν της αδελφό είναι δίδυμοι.

Δείτε φωτογραφίες από τη παιδική της ηλικία:

scarlet-johanson-1-460x456

scarlet-johanson2-1-460x452

br