Νέες αποκαλύψεις για την Angelina Jolie – Έχει χάσει το μυαλό της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Συνεχίζεται η διαρροή συνομιλιών σχετικά με την Angelina Jolie και όσα σχολιάζονται από τους παραγωγούς γύρω από τη συμπεριφορά της.

Το Gawker δημοσίευσε συνομιλία του παραγωγού Scott Rudin και τη διευθύντριας της Sony, Amy Pascal, οι οποίοι συζήτησαν την εμμονική Angelina Jolie αλλά και ότι έχει χάσει το μυαλό της.

Προτού ο Scott Rudin την αποκαλέσει κακομαθημένη καθώς η ίδια επέμενε να έχει σκηνοθέτη τον David Fincher για την ταινία της ενώ ο ίδιος τον ήθελε για την ταινία του Steve Jobs, η Amy Pascal είχε γράψει στην Angelina Jolie: "Είσαι θησαυρός, σε αγαπώ πολύ". Η Jolie από την πλευρά της, απάντησε "Σε αγαπώ Amy".

Ο Rudin στη συνέχεια, έστειλε ένα mail όπου τη ρωτούσε αν είναι έτοιμη να ξεκινήσει την παραγωγή στις 5 Ιανουαρίου του 2014 με την ηθοποιό να απαντά: "Νομίζω ότι πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το σενάριο. Έχω σημειώσει πολλά πράγματα και έχω κάνει προσαρμογές. Θα ήθελα να αφαιρεθούν κάποια σημεία. Πρέπει να είμαστε σαφείς και αποτελεσματικοί για να γίνει σε ένα αξιοπρεπές χρονικό διάστημα. Ξεκίνησα να διαβάζω ξανά το βιβλίο και μιλάω με καθηγητές φιλοσοφίας".

Καθώς προσπαθούσαν να κάνουν συναντήσεις και τα χρονοδιαγράμματα πήγαιναν πίσω, ο Rudin έστειλε μήνυμα στην Pascal αναφέροντας μεταξύ των άλλων:

Ηρεμήστε. Είναι μια ηθοποιός, όχι η Κλεοπάτρα

Τον Φεβρουάριο η Pascal έστειλε στον Rudin: "Θα της αρέσει γιατί δεν υπάρχει κανένα τρωτό σημείο στον χαρακτήρα της και τώρα δείχνει υπεύθυνη για όλα όσα έχουν συμβεί".

Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν τον Μάρτιο μέσω mail με τον Rudin να μιλά με τον David Fincher για την ταινία του Steve Jobs ενώ η Jolie έδειχνε ικανοποιημένη με την πρόταση να είναι ο Martin Scorsese σκηνοθέτης της Cleopatra.

"Θα ήθελα να με ενημερώσετε αν χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο. Όπως να πάρουμε το αεροπλάνο και να παρακαλέσουμε τον Marty", έγραψε η Jolie.

Στη συνέχεια, ο Rudin με την Pascal εξέφρασαν την ανησυχία τους για το πώς η φαλακρή Κλεοπάτρα, θα ταίριαζε στον σκηνοθέτη.
Μέχρι τον Μάιο ο Martin Scorsese αποδείχτηκε μη διαθέσιμος και ο David Fincher δεν είχε συνδεθεί με το project. Το όνομά του επανήλθε στο προσκήνιο αφού η Angelina Jolie "έριξε" ξανά στο τραπέζι το όνομά του αλλά και του Tomas Alfredson. Ο Rudin πρότεινε τον Ridley Scott και η Jolie του απάντησε ότι θα ήθελε να κάνει έρευνα. Ο Rudin έγραψε στην Pascal

Η Angelina Jolie διαβάζει ταινίες. Σκότωσέ με σε παρακαλώ. Αμέσως

Οι συζητήσεις συνεχίστηκαν τον Ιούλιο, με την Pascal και τον Rudin να προσπαθούν να πείσουν την Jolie να εγκαταλείψει την εκδοχή του Shakespeare "Αντώνιος και Κλεοπάτρα" αλλά και το σενάριο του Eric Roth.

"Πάνω από όλα είμαι ενθουσιασμένη με το πάθος που έχετε οι δυο σας για αυτό. Ωστόσο, δεν νομίζω ότι είναι τόσο μακριά. Πιστεύω ότι το να κάνουμε μια ιστορία αγάπης θα μπορούσε να υπονομεύσει τη γυναικεία ηγεσία που έχουμε χτίσει. Νομίζω ότι χρειαζόμαστε έναν καλό συνεργάτη για να δουλέψει με τον Eric Roth. Είναι ανοιχτός ή θα το κάνει μαζί μου. Ξέρει ότι πρέπει να το κάνουμε μικρότερο και όχι εκφοβιστικό. Πιστεύω ότι χρειάζεται να συνεχίσουμε τις συζητήσεις μας με σπουδαίους σκηνοθέτες. Έχουμε κάνει κάτι σπουδαίο και δε νομίζω ότι πρέπει να το αναπροσαρμόσουμε. Ωστόσο, είμαι ανοιχτή σε συζητήσεις", ανέφερε η Angelina Jolie στο mail της.

"Έχει χάσει το μυαλό της", σχολίασε ο Rudin.

"Πρέπει να κάνουμε μια μακρά συζήτηση οι τρεις μας", έγραψε η Jolie και ο Rudin έστειλε στην Pascal "Όχι σας παρακαλώ! Όχι meeting!".