Δίδυμες γεννήθηκαν με Διαφορετικό Μέγεθος. 6 Χρόνια αργότερα, οι Γιατροί ανακοινώνουν στους Γονείς την Σοκαριστική Αλήθεια…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η σχέση που έχουν δυο δίδυμα αδέρφια μεταξύ τους, είναι πραγματικά μαγική. Οι αδερφές Sienna και Sierra στην προκειμένη περίπτωση, έχουν μεγάλη φυσική διαφορά μεταξύ τους, αλλά η φιλία τους είναι σαν κόλλα που τις δένει μαζί. Η ιστορία τους είναι απίστευτη.

Τα δυο κορίτσια γεννήθηκαν πρόωρα, έξι εβδομάδες νωρίτερα. Όταν βγήκαν, η Sienna ή Sinny όπως την αποκαλούν, ήταν πολύ μικρότερη από την αδερφή της. Ζύγιζε μόλις 1 κιλό και βρίσκονταν 1,5 μήνες πίσω στην ανάπτυξη, σε σύγκριση με τη δίδυμη αδερφή της Sierra.

Σύμφωνα με τη μητέρα τους Chrissy, οι γιατροί έδιναν στο μικροσκοπικό κορίτσι 10 τοις εκατό πιθανότητες επιβίωσης. Θα παρέμενε πάντως πολύ μικροσκοπική.

1

Τα χρόνια περνούσαν, όμως και η Sienna μεγάλωνε και εξελίσσονταν σε ένα χαρούμενο και ενεργητικό παιδί. Παρόλα αυτά, ήταν πολύ δύσκολο για κάποιον να πιστέψει ότι τα δυο κορίτσια βρίσκονταν στην ίδια ηλικία!

Το ενδιαφέρον είναι, ότι μετά από έξι χρόνια από τη γέννησή της, οι γιατροί αποφάνθηκαν τη διάγνωση. Είχε αρχέγονο νανισμό. Η Sienna απλοποιεί τον όρο λέγοντας, «Είναι ένα πράγμα, που σε κάνει να παραμένεις κοντή. Δεν έχω φυσιολογικό ύψος, όπως έχει η αδερφή μου.»

Φυσικά, υπάρχει και κάτι ακόμα. Είναι μια κατάσταση όπου σύμφωνα με την Εθνική Ιατρική Βιβλιοθήκη των ΗΠΑ, ο άνθρωπος που βρίσκεται σε αυτή μπορεί να φτάσει μόνο σε μισό με ένα μέτρο ύψος. Ο αρχέγονος νανισμός συνδέεται επίσης με μια σειρά από προβλήματα υγείας όπως, ανωμαλία στην ανάπτυξη των οστών και των αιμοφόρων αγγείων, που μπορεί να οδηγήσουν σε εγκεφαλικό επεισόδιο.

Αν και αυτά τα απειλητικά προβλήματα υγείας φαίνονται τρομακτικά για την οικογένεια του κοριτσιού, αυτή τη στιγμή η Sinny φαίνεται να είναι αρκετά καλά. Το ύψος της, είναι η μόνη ένδειξη ότι κάτι μπορεί να πηγαίνει στραβά. Επίσης, φοράει ακουστικά βαρηκοΐας. Κατά τα άλλα, το δίδυμο φαίνεται να έχει αρκετή ενέργεια και ευφυΐα!

Αυτό που κάνει τα δυο κορίτσια ακόμα πιο ξεχωριστά, είναι το γεγονός ότι επί του παρόντος, είναι τα μόνα δίδυμα που γεννήθηκαν κάτω από αυτές τις ειδικές περιστάσεις.

Σήμερα, τα κορίτσια αρχίζουν και γίνονται δυο όμορφες νεαρές γυναίκες. Η Sinny έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα, όπου εκπαιδεύει τους ανθρώπους σχετικά με τη νόσο. Τη χρησιμοποιεί επίσης και ως πλατφόρμα, για την υποστήριξη της νομοθεσίας ίσων δικαιωμάτων πρόσβασης στην τουαλέτα, από άτομα σαν αυτήν.

Δείτε όλη την ιστορία των κοριτσιών στο βίντεο που ακολουθεί:

[g_youtube v="t_qWZHPmL10"]

Πηγή: fumara.gr