Μικρή Μαντλίν: Εξωφρενική θεωρία που ανατρέπει τα δεδομένα – «Πέθανε στο διαμέρισμα όταν…»


Ποια η νέα θεωρία για τη μικρή Μαντλίν;

Μια νέα εξωφρενική θεωρία έρχεται να εισάγει στην πολύκροτη υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν Πορτογάλος εγκληματολόγος.

 

Ο εγκληματολόγος Moita Flores, που συνδέθηκε με την αστυνομία στις έρευνες αναζήτησης της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν, τόνισε πως δεν είχε αμφιβολία πως το 3χρονο κοριτσάκι ίσως να πέθανε στο διαμέρισμα που κοιμόταν ενώ οι γονείς της είχαν βγει έξω για δείπνο.

Προσπάθησε να απορρίψει τη θεωρία πως η μικρή Μαντλίν απήχθη από το διαμέρισμα στην Praia da Luz, λέγοντας στο site Flash! πως θα ήταν αδύνατο να βγουν με ένα παιδί από το παράθυρο.

Η μικρή Μαντλίν εξαφανίστηκε στις 3 Μαΐου 2007 ενώ οι γονείς της έτρωγαν σε ένα εστιατόριο στο θέρετρο και έχουν ορκιστεί πως δεν εγκαταλείπουν την ελπίδα να τη βρουν ζωντανή…

Τον περασμένο μήνα ο ερευνητής δημοσιογράφος Mark Williams – Thomas είπε στο ITV πως πιθανότατα το 3χρονο κοριτσάκι ξύπνησε στη μέση της νύχτας και πήγε να βρει τους γονείς του.

Η νέα θεωρία έρχεται λίγο πριν από τη 10η επέτειο εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν και ενώ η αστυνομία θα παρατείνει για 6 ακόμα μήνες την Επιχείρηση Grange για την ανεύρεσή της.

Ο Moita Flores τόνισε πως ο μόνος τρόπος για την επίλυση της υπόθεσης είναι μια ανακατασκευή στο θέρετρο.

 

ΠΗΓΗ: fimes.gr