ΣΟΚ: 2χρονο αγoράκι πέθανε από ασφυξία σε παιδικό σταθμό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το μόλις 2 χρονών αγοράκι πήγαινε στον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό για περίπου ένα χρόνο.

Η μητέρα του, Danielle, είπε πως ποτέ δεν πίστευε ότι όταν άφησε το γιο της στον σταθμό την Πέμπτη, θα ήταν και η τελευταία φορά που θα τον έβλεπε ζωντανό.

«Είναι τραγικό αυτό που συνέβη«, είπε η άτυχη μητέρα. «Είναι πολύ σύδκολο γιατί δεν ξέρετε πότε θα είναι η τελευταία φορά είναι που θα κρατήσετε αγκαλιά το παιδί σας.

« Όπως ανέφερε η αστυνομία, ο μικρός σύρθηκε κάτω από το κάθισμα πουφ χωρίς να τον πάρει κάποιος είδηση. Στη συνέχεια, κάποιος από το προσωπικό κάθησε στο κάθισμα, χωρίς προφανώς να γνωρίζει ότι ο μικρός ήταν από κάτω και είναι σχεδόν σίγουροι πως ήταν ένα τραγικό ατύχημα.

Ενώ οι αρχές ερευνούν πλάνα από τη κάμερα επιτήρησης του κέντρου, ο υπάλληλος δεν αντιμετωπίζει κάποια κατηγορία. Ωστόσο η μητέρα του μικρού παιδιού είπε ότι ακόμα προσπαθεί να καταλάβει τι συνέβη και συμπλήρωσε:

«Είμαι απλά σε σύγχυση. Δε μπορώ να καταλάβω πως δεν ήξερας που βρίσκεται το παιδί μου. Πως γίνεται να μην τον αισθάνθηκε; Πως γίνετε να μην τον ακούσαν να ουρλιάζει;»

Προβολή εικόνας στο Twitter Ο δικηγόρος του κέντρου, Barry Johnson, έκανε τις σχετικές δηλώσεις:

«Λυπούμεθα βαθύτατα για τον τραγικό θάνατο ενός μικρού παιδιού στις εγκαταστάσεις του κέντρου μας.

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς το βάθος της θλίψης που αισθανόμαστε και φυσικά δεν προσποιούμαστε ότι μπορούμε να καταλάβουμε έστω και λίγο το τι περνάει η οικογένεια αυτή τη στιγμή. Γνωρίζουμε την οικογένεια καλά, θρηνούμε μαζί τους και προσευχόμαστε ότι ο Θεός θα είναι δίπλα τους.»