ΣΟΚ: Παράλυτο πασίγνωστο μοντέλο (Βίντεο)

Η Kendall Jenner εξομολογήθηκε δημόσια το μυστηριώδες πρόβλημα υγείας από το οποίο πάσχει. Το γνωστό μοντέλο και από τις μικρότερες των Kardashians εξήγησε για την κατάσταση, που την κάνει να μη μπορεί να κουνηθεί.

Συγκεκριμένα βιώνει προσωρινή παράλυση κατά τη διάρκεια της νύχτας και όσο κοιμάται. Μάλιστα εξήγησε πως δεν καταλαβαίνει τι ακριβώς της συμβαίνει. Σε ένα teaser του νέου επεισοδίου του Keeping Up With The Kardashians, η Kendall εξομολογείται: «Ξυπνάω στη μέση της νύχτας και δεν μπορώ να κουνηθώ»!

Λίγο αργότερα τη βλέπουμε να μιλάει στο τηλέφωνο με τη μητέρα της. H Kris Jenner αποφαίνεται πως απλά είναι θέμα άγχους της κόρης της. Το συγκεκριμένο γεγονός μάλιστα φαίνεται πως εξόργισε την Kendall. «Όλοι λένε ότι είμαι καλά, αλλά δεν νιώθω καλά», είπε ξεσπώντας.

Ορισμένοι fans της μάλιστα της έστειλα τα προσωπικά τους μηνύματα, λέγοντας πως πιθανώς να πρόκειται για υπνική παράλυση. Τον περασμένο Δεκέμβριο η όμορφη νεαρή είχε νοσηλευτεί λόγω υπερκόπωσης από τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

[g_youtube v=»meBGt0hhh2c»]

Πηγή: newsnowgr.com