Σοκ: Καθηγήτρια γέννησε το παιδί του 14χρονου μαθητή της!


Σοκάρει είδηση που έρχεται από την Ιταλία και αφορά σε μία 34χρονη γυναίκα, η οποία όχι μόνο έκανε δεσμό με 14χρονο μαθητή της, αλλά έμεινε έγκυος και γέννησε ένα αγοράκι!

Μάλιστα, η συγκεκριμένη γυναίκα καταδικάστηκε σε φυλάκιση 6 ετών και 5 μηνών, καθώς είχε συνάψει ερωτική σχέση με έναν ανήλικο – τότε 13 ετών – στον οποίο παρέδιδε ιδιαίτερα μαθήματα αγγλικών. Όταν το αγόρι έγινε 14 ετών, η καθηγήτρια έμεινε έγκυος και γεννήθηκε ένα αγοράκι, την πατρότητα του οποίου προσφέρθηκε να αναγνωρίσει ο σύζυγός της. Αν και η 34χρονη καταδικάσθηκε για άσκηση σεξουαλικής βίας σε ανήλικο, ωστόσο το εφετείο της Φλωρεντίας αποφάνθηκε ότι ο σύζυγός της – ο οποίος σε πρώτη φάση είχε δώσει το επώνυμό του στο παιδί – δεν φέρει καμία ποινική ευθύνη.

Για να καθοριστεί με βεβαιότητα η πατρότητα του παιδιού, οι δικαστικές αρχές είχαν διατάξει τη διενέργεια τεστ DNA. Η ιστορία αποκαλύφθηκε όταν ο 14χρονος μίλησε για τον συγκεκριμένο δεσμό με τον προπονητή του σε ομάδα ποδοσφαίρου. Οι δικαστές της Φλωρεντίας αποφάσισαν επίσης ότι η καθηγήτρια θα πρέπει να καταβάλει αποζημίωση ύψους 30.000 ευρώ στον 17χρονο, πλέον, νέο και 20.000 ευρώ στους γονείς του.

Πηγή: newsbreak.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σοκ σε μουσείο! Aνδρες με ζαρτιέρες δίπλα σε παιδιά