ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ: Παντρεύτηκε τον βιαστή της

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Την εμπειρία του γάμου της με τον βιαστή της μοιράζεται μια γυναίκα από τη Βρετανία, η οποία χειραγωγήθηκε σε σχέση μαζί του και βίωνε επί δύο χρόνια σεξουαλική κακοποίηση στα χέρια του.

Η 24χρονη Αμάντα Γουόκερ ήταν παρθένα όταν βιάστηκε από τον 34χρονο συνάδελφό της Μιχάι Σαβέσκου τον Φεβρουάριο του 2018. Αφότου έμεινε έγκυος, η ευάλωτη Αμάντα χειραγωγήθηκε στη δημιουργία σχέσης μαζί του και εν συνεχεία οδηγήθηκε σε γάμο. Εναν χρόνο και εννέα μήνες μετά τον αρχικό βιασμό της, η Αμάντα κατήγγειλε τον Σαβέσκου στην αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία.

Εκείνος καταδικάστηκε σε 17 έτη κάθειρξης και εκείνη αποφάσισε να μιλήσει επώνυμα για την εμπειρία της, με σκοπό να ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να ξεφύγουν από τους κακοποιητικούς συντρόφους τους. Το μαρτύριό της άρχισε μια μέρα που ο συνάδελφός της τής πρότεινε να τη γυρίσει στο σπίτι με το αυτοκίνητό του. Αντί για το σπίτι της όμως, σταμάτησε έξω από ένα ξενοδοχείο και της ζήτησε να τον εμπιστευτεί.

«Με ανάγκασε να γδυθώ. Τον ικέτευα να σταματήσει, αλλά δεν με άκουγε και με βίασε. Οχι μόνο πήρε την παρθενιά μου, αλλά ήμουν Μάρτυρας του Ιεχωβά και ήταν ενάντια στα πιστεύω μου το σεξ εκτός γάμου. Συμφώνησα να μην πω τίποτα σε κανέναν, γιατί είχε έναν γιο και δεν ήθελε να του τον πάρουν» λέει η Αμάντα, η οποία συνειδητοποίησε ότι ήταν έγκυος δύο μήνες αργότερα. Οταν το εκμυστηρεύτηκε στον κύκλο της, της είπαν είτε να τον καταγγείλει είτε να ζήσει μαζί του, όπως κι έγινε, αφού και ο ίδιος ενθουσιάστηκε με την είδηση.

Εγκλωβισμένη

Η Αμάντα ήλπιζε ότι θα της συμπεριφερόταν καλύτερα μετά τη συγκατοίκησή τους, όμως λίγες μέρες αργότερα τη βίασε ξανά. «Οσο μεγάλωνε η κοιλιά μου μεγάλωνε και η κακοποίηση. Οταν έμαθε ότι περίμενα κορίτσι, ενώ ήθελε αγόρι, άρχισε να με κακοποιεί ακόμα περισσότερο. Eνιωθα εγκλωβισμένη» λέει.

Λίγες μέρες μετά τη γέννηση της κόρης τους, Σάρλοτ, το 2018, ο Μιχάι της έκανε πρόταση γάμου κι εκείνη δέχτηκε διστακτικά. Εναν χρόνο αργότερα, τον Νοέμβριο του 2019, όταν ο Σαβέσκου της επιτέθηκε στην κρεβατοκάμαρά τους την ώρα που η μικρή Σάρλοτ έκλαιγε δίπλα της, η νεαρή γυναίκα βρήκε το θάρρος να δώσει τέλος στον εφιάλτη της και να τον καταγγείλει. Τον Οκτώβριο του 2021 ο Σαβέσκου συνελήφθη και λίγους μήνες μετά καταδικάστηκε.

Πηγή: newsbreak.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Γυναίκα ξυπνάει στις 4:30 το πρωί για να φτιάξει πρωινό στον άντρα της