Αδιανόητο: Ανώμαλη δασκάλα είχε εμμονή με 14χρονο – Έκαναν σeξ και παγίδευσε θείο του για παιδοφιλία

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικής διαστροφής και κακοποίησης μαθητή από καθηγήτρια βλέπει το φως της δημοσιότητας, αυτή τη φορά στη Βρετανία.

Η 25χρονη Fatinham Hossain από το Χόρσαμ του Δυτικού Σάσεξ, έκανε σεξ με έναν 14χρονο μαθητή της, ενώ όχι μόνο εκφόβισε τους φίλους του για να μην μιλήσουν μέσω ψεύτικων λογαριασμών στα social media, αλλά προσπάθησε να παγιδεύσει τον θείο του για… παιδοφιλία, παριστάνοντας τη 14χρονη!

Η διεστραμμένη δασκάλα, η οποία είχε «εμμονή» με τον ανήλικο μαθητή, καταδικάστηκε τελικά σε πέντε χρόνια και τέσσερις μήνες κάθειρξη, αφού ομολόγησε αφενός ότι ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις της με το άτυχο αγόρι, παρόλο που βρισκόταν σε θέση εμπιστοσύνης, αφετέρου παρεμπόδισε και την έρευνα των Αρχών.

Μετά την αρχική της σύλληψη τον Ιούνιο του 2020, αποκαλύφθηκε πως είχε υφάνει έναν «ιστό ψεμάτων και χειραγώγησης», δημιουργώντας πολλούς ψεύτικους λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να παρενοχλεί τα μέλη της οικογένειας του θύματος, ενώ προσπάθησε να δωροδοκήσει τον 14χρονο για να αποσύρει τις κατηγορίες.

Παριστάνοντας ένα 14χρονο κορίτσι, επικοινώνησε με έναν θείο του θύματος και στη συνέχεια τον κατήγγειλε στις Αρχές ως παιδόφιλο, προκειμένου να τον απολύσουν και να τον συλλάβουν.

Επίσης, μέσω των ψεύτικων λογαριασμών, εκφόβιζε και απειλούσε άλλους μαθητές για να μην μιλήσουν στην αστυνομία.
Όταν μάλιστα ο 14χρονος τής ζήτησε να διακόψουν τη σεξουαλική «σχέση» τους, εκείνη προσποιήθηκε πως ήταν έγκυος, ώστε να τον κρατήσει κοντά της.

Το όνομα της Hossain προστέθηκε στο μητρώο με τους καταδικασμένους πολίτες για σεξουαλικά εγκλήματα και δεν πρόκειται να αφαιρεθεί για το υπόλοιπο της ζωής της, ενώ θα ελέγχεται για 10 χρόνια μετά την αποφυλάκισή της. Επίσης, της απαγορεύτηκε να έρθει σε επαφή τόσο με τον 14χρονο όσο και με άλλα άτομα του περιβάλλοντός του, αλλά και η πρόσβασή της σε συγκεκριμένες περιοχές του Χόρσαμ.

Από την πλευρά του, ο δικαστής Τζέρεμι Γκολντ, χαρακτήρισε την κακοποίηση εκ μέρους της 25χρονης «ανελέητη, ευρείας κλίμακας και κακόβουλη μετά την επίμονη φύση της σεξουαλικής δραστηριότητας με την πάροδο του χρόνου».
Αφού η Hossain είχε αφεθεί ελεύθερη, συνεχίζοντας τη δράση της, μετά από καταγγελία της οικογένειας του 14χρονου, συνελήφθη ξανά τον Μάρτιο του 2021, με αποτέλεσμα να φυλακιστεί μέχρι την καταδίκη της.

«Είμαστε χαρούμενοι που τώρα αποδόθηκε δικαιοσύνη για το αγόρι και σε πολλά άλλα άτομα που παγιδεύτηκαν στον ιστό ψεμάτων και χειραγώγησης της Hossain» σχολίασε από την πλευρά της η ντεντέκτιβ που ασχολήθηκε με την υπόθεση.

Πηγή: hairt