Φριχτή τραγωδία: Γονείς και ο 3χρονος γιος τους βρέθηκαν νεκροί σε διαμέρισμα Airbnb – Tι συνέβη;


Το οικογενειακό ταξίδι ενός ζευγαριού από την Καλιφόρνια στο Μεξικό κατέληξε σε τραγωδία όταν οι δύο γονείς και ο 3χρονος γιος τους βρέθηκαν νεκροί σε ένα διαμέρισμα Airbnb. Η αιτία του θανάτου τους πιθανόν να είναι μια διαρροή αερίου.

Ο Jose Nunez Jr., η σύζυγός του Maria και ο γιος τους Jayden, οι οποίοι επισκέπτονταν συγγενείς στο Μεξικό, εντοπίστηκαν νεκροί στο ίδιο δωμάτιο του διαμερίσματος.

Η θεία του πατέρα, Trini Jacobo, δήλωσε πως τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας που έμεναν στο διαμέρισμα Airbnb είναι καλά στην υγεία τους. «Είναι ακόμα στο Μεξικό και θα κάνουν μια αυτοψία για να φτάσουν στη ρίζα του τι προκάλεσε τους θανάτους τους. Έτσι δεν είμαστε σίγουροι για τις λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή», ανέφερε.

«Δεν ανησυχούμε για τίποτα άλλο αυτή τη στιγμή. Θέλουμε οι αγαπημένοι μας άνθρωποι να επιστρέψουν στις ΗΠΑ. Θέλουμε να μάθουμε τι συνέβη σε αυτούς, φυσικά… τώρα είμαστε επικεντρωμένοι στο να επιστρέψουν οι Jose, Maria και Jayden στο σπίτι τους», πρόσθεσε.

Άφησαν πίσω τους άλλα τέσσερα παιδιά

Το ζευγάρι άφησε πίσω του άλλα τέσσερα παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται η NY Post.

«Απλώς μια πραγματικά καλή οικογένεια. Και οι δύο ήταν πολύ επικεντρωμένοι στην οικογένεια. Ο Jose είναι πιθανότατα –ειλικρινά, όχι απλώς επειδή είναι ο ανιψιός μου – αλλά είναι ένας από τους καλύτερους πατεράδες που γνωρίζω. Ερωτευμένος με την οικογένειά του. Πάντα τους αγκαλιάζει».

Ένας λογαριασμός στο GoFundMe δημιουργήθηκε για να συγκεντρωθούν χρήματα, προκειμένου να καλυφθεί το κόστος της μεταφοράς και της κηδείας. Ήδη έχουν συγκεντρωθεί σχεδόν 22.000 δολάρια.

Η ανακοίνωση της Airbnb για τη «φριχτή τραγωδία»

Σε μια ανακοίνωσή του, η Airbnb χαρακτήρισε το περιστατικό μια «φριχτή τραγωδία».

«Οι σκέψεις της ομάδας μας είναι στα παιδιά Nunez και ολόκληρη την οικογένεια καθώς θρηνούν τον χαμό των Jose, Maria και Jayden.

Η ασφάλεια είναι στην καρδιά όλων όσων κάνουμε στην Airbnb και διεξάγουμε έρευνα σχετικά με το τι συνέβη», ανέφερε η ανακοίνωση.

Πηγή: newsbeast