Προσοχή: Υπάλληλος ξενοδοχείου αποκαλύπτει τα 4 πράγματα που δεν πρέπει να χρησιμοποιείς στο δωμάτιο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Άνγκελα Ριχιλουόμα, ένα μοντέλο που εργαζόταν ως υπάλληλος ξενοδοχείου ανέβασε σε βίντεο στο TikTok τα 4 πράγματα που ποτέ κανείς δεν πρέπει να χρησιμοποιεί στο δωμάτιο.

“Σοκαρίστηκα κι εγώ όταν το έμαθα” σχολιάζει η Άνγκελα στη λεζάντα του βίντεό της.

“Εργαζόμουν σε ένα ξενοδοχείο πριν λίγο καιρό, έκανα κάποιες δουλειές μάρκετινγκ, και ο κύριος με τον οποίο δούλευα μαζί εργαζόταν σε ξενοδοχεία για πάνω από 20 χρόνια” εξηγεί η νεαρή κοπέλα.

“Και αυτές ήταν άκρως απόρρητες πληροφορίες που μου αποκάλυψε και εγώ πρόκειται να σας τις φανερώσω” λέει η Άνγκελα.

“Ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ, ποτέ, μην χρησιμοποιήσετε την καφετιέρα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου” συμβουλεύει η κοπέλα.

“Και ο λόγος είναι ότι κάποιοι άνθρωποι συνηθίζουν να το χρησιμοποιούν ως ουροδοχείο. Οπότε ανεξαρτήτως πόσο εθισμένοι είστε στον καφέ, μην αγγίξετε ποτέ την καφετιέρα” λέει η γυναίκα.

“Μην χρησιμοποιήσετε τα ποτήρια που βάζουν στο μπάνιο – ξέρετε, αυτά τα αληθινά πολύ ωραία ποτήρια. Προφανώς, οι καθαρίστριες έχουν πολύ λίγο χρόνο να ετοιμάσουν ένα δωμάτιο και τις περισσότερες φορές απλά τα καθαρίζουν με σπρέι για τα τζάμια και δεν τα πλένουν” λέει η Άνγκελα.

“Μην χρησιμοποιήσετε τον κουβά για τα παγάκια. Στ’ αλήθεια, μην τον χρησιμοποιήσετε ποτέ” συμβουλεύει.

“Οι επισκέπτες αρέσκονται να τα χρησιμοποιούν ως κουβάδες για εμετό, για να ουρούν κι άλλα πολλά κι ας υπάρχει ένα τέλειο μπάνιο εκεί δίπλα τους” εξηγεί η γυναίκα.

“Και εδώ νιώθω την ανάγκη να σας πω κάτι που προφανώς οι περισσότεροι ξέρουν ήδη. Μην χρησιμοποιείτε το κάλυμμα του κρεβατιού. Απλά βγάλτε το. Βγάλτε το και πετάξτε το στο πάτωμα” λέει η Άνγκελα.

“Και πάντα να φοράτε κάλτσες ή παντόφλες, γιατί το πάτωμα είναι πάντα βρώμικο” εξηγεί η νεαρή γυναίκα για τα δωμάτια των ξενοδοχείων.

“Και πάντα, αλλά πάντα να φοράτε πλαστικές παντόφλες στο μπάνιο. Εκτός από το ψιλό, πολλοί άνθρωποι, πολύ συχνά αρέσκονται να κάνουν και το χοντρό τους στο ντους” αποκαλύπτει.

Δείτε τα βίντεο:

@angelariihiluomai was shocked to learn this ? #hotelroom #hotelcleaning #cleantok #travel #traveltiktok #TakingCareOfBiz♬ Oh No - Kreepa
@angelariihiluomapart ✌️ #hotelroom #hoteltok #cleantok #IDeserveTuitionContest #ZFlipClackdown #hotelcleaning #travel #traveltiktok #TakingCareOfBiz♬ Oh No - Kreepa

Πηγή: hairt