Θρίλερ στην Κυπαρισσία: Όταν ο Ρουμάνος έλεγε στη Νικολούλη ότι η 42χρονη έφυγε με άλλον


Σε εξέλιξη είναι ακόμα το θρίλερ προκειμένου να επιβεβαιωθεί το πτώμα που βρέθηκε τσιμεντωμένο σε αυλή σπιτιού στην Κυπαρισσία. Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τη μακάβρια ανακάλυψη του πτώματος γυναίκας που ήταν θαμμένη σε τσιμέντο, σε αυλή σπιτιού στην Άνω Πόλη της Κυπαρισσίας στη Μεσσηνία.

Στο συγκεκριμένο σπίτι έμενε η 42χρονη Ρουμάνα Μόνικα Γκιους μαζί με τον ομοεθνή 39χρονο σύντροφό της. Η 42χρονη μητέρα 3 παιδιών αγνοείται από τον περασμένο Φεβρουάριο. Ο συγκεκριμένος άνδρας έχει φύγει εδώ και καιρό για τη Ρουμανία.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, οι ιδιοκτήτες του σπιτιού παρατήρησαν διαφορετικό χρώμα τσιμέντου σε κάποιο σημείο του σπιτιού και τους κίνησε την περιέργεια. Αφού έσκαψαν, βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Έτσι υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις ότι το πτώμα ανήκει στην 42χρονη που διέμενε εδώ και 20 χρόνια στην Κυπαρισσία και αγνοείται από τις αρχές του 2021. Αν και η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από τον Φεβρουάριο, τελικά το silver alert για την αναζήτησή της εκδόθηκε σχεδόν 4 μήνες μετά, καθώς τότε ενεργοποιήθηκαν οι συγγενείς της πως κάτι δεν πάει καλά. Και έτσι, χάθηκε πολύτιμος χρόνος για τον εντοπισμό της νωρίτερα. Όλα πλέον δείχνουν ότι πρόκειται για αποτρόπαιο έγκλημα που οι αρχές καλούνται να διαλευκάνουν.

Μάλιστα, οι ελληνικές Αρχές έχουν εντοπίσει τα ίχνη του και εφόσον από το DNA προκύψει επίσημη ταυτοποίηση πως πρόκειται όντως για τη Μόνικα, θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα για την σύλληψή του.

Κυπαρισσία: Τι είχε δηλώσει ο Ρουμάνος στο “Φως στο Τούνελ”

Με την εξαφάνισή της άτυχης γυναίκας είχε ασχοληθεί και το “Φως στο Τούνελ” με την Αγγελική Νικολούλη. Μάλιστα, εντόπισε τον Ιούνιο στη Ρουμανία τον σύντροφο της. “Πιστεύω πως ζει και βασιλεύει. Κάπου έχει πάει και μάλιστα με άλλον. Να βρεθεί για να ησυχάσουμε όλοι”, είχε δηλώσει.

Η μητέρα με καταγωγή από τη Ρουμανία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας. “Παλαιότερα, εργαζόταν σαν καθαρίστρια, φρόντιζε ηλικιωμένους αλλά πριν εξαφανιστεί ήταν άνεργη. Πριν χαθεί είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο της περιοχής μετά από κακοποίηση που υπέστη από τον σύντροφό της, όπως καταγγέλλεται”, αναφέρει το “Φως στο Τούνελ”.

Δείτε το βίντεο

Πηγή: enimerotiko