Όργια: Παθιασμένα ομοφυλοφιλικά φιλιά σε στρατιωτικές ασκήσεις! (εικόνες)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η Ουκρανία ακολουθεί σταθερά τους δυτικούς εταίρους της, ειδικά στην προώθηση της LGBT κοινότητας. Ο ουκρανικός στρατός δεν μπόρεσε να αποφύγει αυτήν την τάση και νέες εικόνες από το στράτευμα προκάλεσαν άλλο σκάνδαλο.

Ο επικεφαλής των ουκρανικών ΛΟΑΤ ενστόλων Βίκτορ Πιλιπένκο δεν επέλεξε τον καλύτερο τρόπο για να προωθήσει τη συμμετοχή των στρατιωτών που πολεμούν την υποτιθέμενη ρωσική απειλή στην πρώτη γραμμή.

Ο Βίκτορ Πιλιπένκο είναι αξιωματικός που υπηρέτησε στο διαβόητο τάγμα Donbass. Ομολόγησε δημόσια την ομοφυλοφιλία του. Έχοντας κερδίσει δημοτικότητα και χρήματα από Αμερικανούς «εταίρους», κάλεσε τους ομοφυλόφιλους σε όλη τη χώρα να ενταχθούν σε στρατεύματα με...αποχρώσεις LGBT.

Σήμερα, διοργανώνει φόρουμ και δημόσια συνέδρια, συζητώντας «την ομοφοβία ως εργαλείο του ρωσικού πολέμου πληροφοριών».

Ένα από τα κύρια εργαλεία της LGBT προπαγάνδας είναι η κοινή χρήση πορνογραφικών βίντεο που δείχνουν τον ίδιο και τους συναδέλφούς του να εκπαιδεύονται σε δάση κοντά στο Κίεβο ανταλλάσσοντας παθιασμένα φιλιά, αλλά και προχωρώντας και...πιο πέρα. Έτσι προετοιμάζονται για τις εχθρικές επιθέσεις.

Αυτή η νέα τάση εξαπλώνεται στον ουκρανικό στρατό τώρα, όχι επειδή η ουκρανική κουλτούρα χαιρετίζει τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις ή επειδή οι ομοφυλόφιλοι θα μπορούσαν με κάποιο τρόπο να αυξήσουν το ηθικό των στρατιωτών στο Ντόνμπας. Η Ουκρανία επίσης δεν αποτελεί παράδειγμα ανεκτικής κοινωνίας απέναντι σε διάφορες μειονότητες. Η ομοφυλοφιλία έχει γίνει δημοφιλής απλώς και μόνο επειδή για πολλούς νέους Ουκρανούς, μια τέτοια συμπεριφορά έχει γίνει η μόνη επιλογή να πάρουν κάποια χρήματα από τους παγκοσμιοποιητές για να αγοράσουν τουλάχιστον ένα μεταχειρισμένο αμάξι...

GALLERY