Σκότωσε την 3χρονη κόρη της γιατί τη διέκοψε ενώ έκανε σeξ – Το αρρωστημένο βίντεο που ανέβασε μετά

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη της Βρετανίας, ο φρικτός θάνατος που βρήκε μια 3χρονη από τα χέρια της ίδιας της της μητέρας, επειδή τη διέκοψε ενώ έκανε σεξ.

Η 23χρονη Nicola Priest καταδικάστηκε σε 15 χρόνια κάθειρξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση και κακοποίηση παιδιού την περασμένη εβδομάδα, καθώς η κόρη της, Kaylee-Jayde, είχε βρεθεί νεκρή με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά στο διαμέρισμα όπου ζούσαν στο Μπέρμιγχαμ πριν από περίπου έναν χρόνο.

Σκότωσε την 3χρονη κόρη της γιατί τη διέκοψε ενώ έκανε σεξ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 10.08.2021

Σκότωσε την 3χρονη κόρη της γιατί τη διέκοψε ενώ έκανε σεξ

Ως συνένοχος στο ειδεχθές έγκλημα, ο 22χρονος σύντροφός της, Callum Redfern, θα περάσει τα επόμενα 14 χρόνια της ζωής του στη φυλακή.

Σκότωσε την 3χρονη κόρη της γιατί τη διέκοψε ενώ έκανε σεξ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 10.08.2021

Σκότωσε την 3χρονη κόρη της γιατί τη διέκοψε ενώ έκανε σεξ

Οι δυο τους ικανοποιούσαν τις σεξουαλικές ορμές τους, όταν το άτυχο κοριτσάκι φέρεται να τους διέκοψε, με αποτέλεσμα να τη σκοτώσουν στο ξύλο, ενώ κάλεσαν το 999 (υπηρεσία έκτακτης ανάγκης) ενώ είχε αφήσει την τελευταία της πνοή.

Τα νέα στοιχεία από τη φρικιαστική υπόθεση που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, επιτείνουν μάλιστα την αίσθηση της ανατριχίλας.

Έναν μήνα μετά την ειδεχθή δολοφονία της κόρης της, η Priest έφτιαξε λογαριασμό TikTok, όπου ανέβασε ένα «αρρωστημένο» βίντεο στο οποίο φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυα από τα μάτια της, ενώ ένα τραγούδι παίζει στο παρασκήνιο.

Στη συνέχεια ψελλίζει τους στίχους του τραγουδιού: «Λυπάμαι μαμά και μπαμπά. Ξέρω ότι έπαθα μεγάλη ζημιά. Έπρεπε να τα είχα πάει καλύτερα».

Σε άλλα βίντεο, αποτίνει διεστραμμένα φόρο τιμής στην κόρη της, ενώ σε άλλα επιδίδεται σε viral χορούς.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, το μοιραίο εκείνο βράδυ ο Redfern είχε πάει σπίτι της Priest για να κάνουν σεξ, ωστόσο η Kaylee ήθελε να μείνει ξύπνια και να παίξουν.

«Η Kaylee ξυλοκοπήθηκε άγρια. Χάσατε την ψυχραιμία σας και είναι σαφές ότι δράσατε από κοινού. Και οι δύο γνωρίζατε ότι την είχατε τραυματίσει σοβαρά», ανέφερε ο δικαστής απευθυνόμενος στο ζευγάρι, το οποίο δεν έκανε τίποτα για να της σώσει τη ζωή.

«Αν είχατε καλέσει ιατρική βοήθεια ίσως ζούσε. Αλλά και οι δυο είπατε επανειλημμένα ψέματα», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι η έκταση των τραυματισμών μαρτυρά πως είχαν πρόθεση να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά στο κοριτσάκι.

Σκότωσε την 3χρονη κόρη της γιατί τη διέκοψε ενώ έκανε σεξ - Sputnik Ελλάδα, 1920, 10.08.2021

Μετά την καταδίκη, ο πατέρας του Redfern, Andrew, χαρακτήρισε την Priest «κακή μητέρα» που «δεν αξίζει να έχει παιδιά», ενώ υποστήριξε ότι ο γιος του παραπλανήθηκε από αυτήν και δεν μπορούσε να τη διαχειριστεί.

Ανέφερε επίσης ότι η 23χρονη αρνιόταν να αλλάξει την πάνα της και προτιμούσε να την αφήνει βρόμικη, καπνίζοντας έξω από το σπίτι.

Την ίδια ώρα, αίσθηση προκαλούν και οι τελευταίες στιγμές της Kaylee-Jayde πριν από τον θάνατό της. Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα εμφανίζεται μαζί με τη μητέρα της να μπαίνουν στο ασανσέρ της πολυκατοικίας όπου ζούσαν στο Kingshurst House του Solihull.

Τα πλάνα επιβεβαιώνουν την πλήρη αδιαφορία της Priest για την κόρη της, καθώς κοιτάζεται συνεχώς στον καθρέφτη και ασχολείται με το τηλέφωνό της, ενώ η 3χρονη την κοιτά στο πρόσωπο ανά διαστήματα «ζητιανεύοντας» απλά ένα βλέμμα.

Άξιο επίσης αναφοράς είναι πως, παρά το νεαρό της ηλικίας της Kaylee, σε κανένα σημείο του βίντεο δεν υπήρξε φυσική επαφή μεταξύ τους.

Λίγες ώρες αργότερα, η μικρούλα που χαρακτηρίστηκε στο δικαστήριο ως ένα «ευτυχισμένο παιδί», πέθανε από σοβαρά τραύματα στο στήθος και την κοιλιά.

Είχε σπασμένα πλευρά, κατάγματα στο πόδι και σπασμένο στέρνο…

Η Priest και ο 22χρονος εραστής της επέρριψαν ο ένας στον άλλο την ευθύνη για τον θάνατο της Kaylee, ενώ μπορεί να απαλλάχθηκαν ομόφωνα από την κατηγορία του φόνου, ωστόσο κρίθηκαν ένοχοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Οι ένορκοι άκουσαν πως η Priest χτυπούσε την Kaylee μανιασμένα στο κεφάλι βρίζοντάς την, ενώ αυτή έκλαιγε γοερά.
Σε μια άλλη περίπτωση, οι γείτονές της θυμήθηκαν ότι άκουσαν ένα χτύπημα και μετά την Kaylee να κλαίει, ενώ η Priest ισχυρίστηκε: «Θα πω ότι έπεσε από το κρεβάτι». Παράλληλα ανέφεραν ότι μόλις έκλαιγε η 3χρονη, η άσπλαχνη μητέρα της έβαζε δυνατά μουσική για να μην ακούγεται.

«Θα τη σκοτώσω… γιατί συνεχίζει να φεύγει από το σαλόνι ή να πηγαίνει στην κουζίνα, οπότε τη χτύπησα της έδωσα σφαλιάρα που τα έκανε στην πάνα της», έγραφε επίσης σε ένα μήνυμα που είχε στείλει στον σύντροφό της.
«Ωραία, δωσ΄ της και μία από μένα», απάντησε εκείνος, με την Priest να συνεχίζει: «Θα το κάνω, μωρό μου»…

@nikkipriest3Mom and daughter ?♬ Coño - Jason Derulo & Puri & Jhorrmountain

@nikkipriest3♬ To my parents - Naaliyah Muscat

Πηγή: hairt

br