Φρίκη: Κανίβαλος διαμέλισε και έφαγε το πτώμα 13χρονου αγοριού

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σοκ και φρίκη προκαλεί υπόθεση κανιβαλισμού στη Γαλλία, όπου η σορός ενός 13χρονου αγοριού βρέθηκε διαμελισμένη σε μια βίλα.

Θύτης φέρεται να ήταν ένας 32χρονος με σοβαρά ψυχικά προβλήματα, ο οποίος έπεσε νεκρός από αστυνομικά πυρά.

Έπειτα από καταγγελία άνδρα, ο οποίος υποστήριξε πως είδε μια τσάντα που του φάνηκε πως περιείχε διαμελισμένα μέλη ανθρώπινου σώματος, οι αστυνομικοί μπήκαν σε βίλα στο Tarascon της περιοχής Bouches-du-Rhône. Όταν έφτασαν στο άδειο σπίτι, βρήκαν ένα αποκεφαλισμένο σώμα, το οποίο ήταν μερικώς φαγωμένο, και δίπλα διάφορα αντικείμενα για σατανιστικές τελετές.

Αργότερα αποδείχθηκε ότι το πτώμα ήταν ενός 13χρονου αγοριού, το οποίο είχε εξαφανιστεί δύο ημέρες νωρίτερα από ένα κέντρο φροντίδας στη Μασσαλία. Μετά τον εντοπισμό του φρικιαστικού ευρήματος οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνα που τους οδήγησε στα ίχνη ενός 30χρονου.

Όπως ανέφερε αξιωματούχος της γαλλικής αστυνομίας, "το αποκεφαλισμένο σώμα που βρέθηκε ανήκει πιθανότατα στο αγόρι", ενώ πρόσθεσε ότι έλειπαν κομμάτια από τον ώμο του, ενισχύοντας τα σενάρια της αστυνομίας ότι πρόκειται για πράξη κανιβαλισμού.

Όπως διαπιστώθηκε ο 30χρονος είχε ιστορικό ψυχιατρικών προβλημάτων και βίαιης συμπεριφοράς στο παρελθόν. Σύμφωνα με τα στοιχεία, ήταν γνωστός στις Αρχές για τις εκρήξεις βίας του, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.

Σύμφωνα με τη Liberation ο 30χρονος επέστρεψε στη βίλα, όπου έγινε αντιληπτός από την αστυνομία. Τότε επιχείρησε να διαφύγει από τη σκεπή του σπιτιού με τους αστυνομικούς να τον αντιλαμβάνονται και να τον πυροβολούν σκοτώνοντάς τον.