Tραγωδία: 5χρονος βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του πατέρα του – Tι συνέβη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Το καλοκαίρι είναι η πιο ωραία περίοδος του χρόνους, αλλά κρύβει και πάρα πολλούς κινδύνους ειδικά για τα μικρά παιδιά. Ένας από αυτούς είναι και τα κλειστά αυτοκίνητα που μπορούν να γίνουν παγίδες θανάτου. Όπως συνέβη σε μια πόλη της Κροατίας, όπου ένας δύσμοιρος πατέρας ξέχασε το παιδί του κλειδωμένο στο αυτοκίνητο με τραγικές συνέπειες.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο πατέρας ξέχασε να αφήσει το 5χρονο παιδί του στο σχολείο στο δρόμο για τη δουλειά. Κατά συνέπεια, όταν έφτασε εκεί, βγήκε απ’ το αυτοκίνητο, το κλείδωσε και έφυγε, νομίζοντας ότι το παιδί είναι ασφαλές στο σχολείο.

Παγιδευμένο μέσα στο καυτό αμάξι με τα φιμέ τζάμια (κάτι που έκανε αδύνατο τον εντοπισμό του από κάποιον περαστικό), το παιδί έχασε σταδιακά τις αισθήσεις του και τελικά τη ζωή του.

Το δυστύχημα έγινε αντιληπτό όταν η μητέρα του πήγε στο σχολείο να παραλάβει το παιδί και της είπαν ότι δεν είχε πάει ποτέ. Τηλεφώνησε τότε στον πατέρα, ο οποίος βρήκε το παιδί αναίσθητο στο αμάξι και όταν απέτυχε να το επαναφέρει στη ζωή, λιποθύμησε και ο ίδιος απ’ το σοκ.

Τον θάνατο του παιδιού επιβεβαίωσαν οι διασώστες που έφτασαν στον τόπο του δυστυχήματος λίγο αργότερα.

Πηγή: mirror.co.uk