Tik Tok: Η πρόκληση του «αναμμένου καθρέφτη» από την οποία κινδύνεψε να πεθάνει 13χρονη

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Αυτή είναι η κατάληξη άλλης μίας νέας… πρόκλησης που «ανθίζει» τις τελευταίες εβδομάδες στο tik tok. Μία νεαρή κοπέλα με σοβαρά εγκαύματα στο κρεβάτι.

Η νέα βλακώδης πρόκληση δείχνει εντυπωσιακή είναι όμως απίστευτα επικίνδυνη και για αυτό κανείς δεν πρέπει να την δοκιμάσει…

Η νέα πρόκληση με τον «αναμμένο καθρέφτη»

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο νεαρός κάνει σχέδια με σπρέι στον καθρέφτη. Το σπρέι έχει αλκοόλ που είναι εύφλεκτο. Σβήνει τα φώτα και ανάβει φωτιά. Οι παραγγελίες από φίλους του στο tik tok πέφτουν βροχή. Του ζητούν να κάνει και ένα τετράγωνο. Το κάνει…

Άλλα παιδιά θέλουν να μιμηθούν ανάμεσα τους και η 13χρόνη Ντέστινι. Η πλάκα κατέληξε σε τραγωδία με το παιδί να υποφέρει βαριά εγκαύματα όταν ένα μπουκάλι με οινόπνευμα φούντωσε και το παιδί άρπαξε φωτιά. Η μητέρα της 13χρόνης είναι σε κατάσταση σοκ.

Για ακόμα μία φορά τα διεθνή δίκτυα απασχολούνται με τις προκλήσεις στα Social Media, οι οποίες μπορούν να αποδειχτούν ακραία επικίνδυνες.

Η φλεγόμενη νεαρή ούρλιαζε από τον πόνο. Η μητέρα της άκουσε τις κραυγές και έτρεξε στο μπάνιο. Το θέαμα ήταν αποτρόπαιο. H μητέρα της άτυχης κοπέλας προειδοποιεί.

Το θέμα έχει κινητοποιήσει και την πυροσβεστική. Αν όλα πάνε καλά η μικρή θα μείνει… τουλάχιστον 2 μήνες στο νοσοκομείο.

Πηγή: in