Φρίκη: Χαροπαλεύει θύμα ομαδικού βιασμού – Την ξυλοκόπησαν και…

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η γυναίκα έγινε στόχος της επίθεσης επειδή βγήκε έξω από το σπίτι της, τις πρώτες πρωινές ώρες, για να χρησιμοποιήσει μία τουαλέτα.

Μία γυναίκα παλεύει για τη ζωή της καθώς φέρεται να έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού και ξυλοδαρμού ενώ οι δράστες νόμισαν ότι είχε πεθάνει, κατά τη διάρκεια γάμου στο σπίτι της στην Ινδία.

Όπως αναφέρει η “Daily Mail”, η γυναίκα βρέθηκε να κρέμεται από κολώνα ηλεκτρισμού στο χωριό Τσαχαμπίμπ Ρουντίγια, στα βόρεια της Μπιχάρ, την περασμένη Τρίτη (25/05).

Οι συγχωριανοί της τη μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο, γυμνή, αναίσθητη και σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με αναφορές, η γυναίκα έγινε στόχος επειδή βγήκε τις πρώτες πρωινές ώρες να χρησιμοποιήσει μία ανοικτή τουαλέτα.

Οι δράστες της επίθεσης την πήγαν σε μία έρημη περιοχή όπου τη βίασαν και την ξυλοκόπησαν καθώς εκείνη αντιστάθηκε, όπως αναφέρει η “India Today”, προσθέτοντας ότι οι άνδρες απείλησαν τη ζωή της. Στη συνέχεια, επειδή πίστεψαν ότι ήταν νεκρή, την κρέμασαν σε κολώνα ηλεκτρισμού ενώ φέρεται να της έκλεψαν και τα κοσμήματα που φορούσε.

Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και, σύμφωνα με τοπικά μέσα, δεν μπορεί ακόμα να μιλήσει.

Δεν έχουν γίνει συλλήψεις για το αποτρόπαιο περιστατικό, αλλά δεκάδες άνδρες ανακρίνονται για τυχόν εμπλοκή τους στην επίθεση. Πρόκειται για εργάτες που δούλευαν στις σκηνές που είχαν στηθεί για τη γαμήλια τελετή, στο σπίτι του θύματος.

Στην Ινδία καταγράφονται πάρα πολλές σεξουαλικές επιθέσεις, καθώς μία γυναίκα ή ένα κορίτσι πέφτει θύμα βιασμού κάθε 15 λεπτά, σύμφωνα με κρατικά στοιχεία. Μόνο στην Μπιχάρ το 2020 καταγράφηκαν 1.330 περιπτώσεις βιασμού.

Άλλα στοιχεία αναφέρουν ότι καταγράφηκαν σχεδόν 90 βιασμοί την ημέρα πέρυσι, αλλά εκτιμάται ότι ο αριθμός είναι πολύ μεγαλύτερος λόγω πολλών περιστατικών που δεν καταγγέλλονται.

Πηγή: hairt

br