Αδιανόητο: 11χρονος πήδηξε από παράθυρο σχολικού λεωφορείου για να γλυτώσει το bullying

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένα αγόρι μόλις 11 χρονών στην Πολιτεία της Τζόρτζια των ΗΠΑ, αναγκάστηκε να πηδήξει από σχολικό λεωφορείο που βρισκόταν εν κινήσει για να αποφύγει τη βίαιη παρενόχληση από ομάδα συμμαθητών του.

Στο βίντεο φαίνεται ένα παιδί να πλησιάζει επιθετικά στο πρόσωπο του 11χρονου και να το σπρώχνει πάνω στο παράθυρο, ενώ ένα άλλο παιδί του έβγαζε το παπούτσι. Ο μικρός τότε, πέφτει από το παράθυρο στην προσπάθειά του να ξεφύγει απ’ τους δυνάστες του.

Σύμφωνα με τις αρχές, το παιδί προσγειώθηκε στο καπό ενός αγροτικού και στη συνέχεια στο οδόστρωμα. Ευτυχώς, γλύτωσε τα χειρότερα, υποφέροντας μόνον από μία ελαφρά διάσειση κι ένα κάταγμα στον αγκώνα.

Ο πατέρας του δήλωσε επίσης, ότι ο γιος του έχει δεχτεί επανειλημμένα bullying και είχε συναντηθεί ήδη πριν το ατύχημα με τους επικεφαλείς του σχολείου για να δουν τι θα κάνουν με τα αυξανόμενα φαινόμενα σχολικού εκφοβισμού.

«Υπάρχουν πολλά παρόμοια περιστατικά καταγεγραμμένα και αυτό είναι που με εξοργίζει», κατέληξε ο Μέρφι, «Το σχολείο τα αγνόησε και δεν έκανε τίποτα για να εξαλειφθούν πριν να είναι αργά. Δεν τα πήραν στα σοβαρά κι έτσι ο γιος μου κόντεψε να χάσει την ίδια του τη ζωή.»

Πηγή: foxnews.com