Μπιλ Γκέιτς: Στος «φως» λεπτομέρειες για το διαζύγιο


Η είδηση ότι ο Μπιλ Γκέιτς παίρνει διαζύγιο μετά από 27 χρόνια γάμου κατέπληξε, ενώ πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας θέλουν τη Μελίντα Γκέιτς να είναι αυτή που ζήτησε να χωρίσουν οι δρόμοι τους.
Ειδικότερα, σύμφωνα με έγγραφα του διαζυγίου, τα οποία επικαλείται το TMZ, η Μελίντα Γκέιτς ήταν εκείνη που υπέβαλε αίτηση διαζυγίου.
Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες, οι δυο τους δεν έχουν προγαμιαίο συμβόλαιο, ενώ το διαζύγιο είναι συναινετικό.
Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Μελίντα Γκέιτς φέρεται να δηλώνει ότι ο γάμος της με τον Μπιλ Γκέιτς έχει «διαλυθεί ανεπανόρθωτα».
Επίσης, η ίδια δεν ζητά συζυγική διατροφή.
Η είδηση του διαζυγίου τους γνωστοποιήθηκε από τους ίδιους, μέσα από κοινή τους ανακοίνωση.
Όπως ανέφεραν, θωερούν ότι δεν μπορούν πλέον να αναπτυχθούν περαιτέρω «ως ζευγάρι στις επόμενες φάσεις» της ζωής τους.
Πάντως, οι δυο τους θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους για το φιλανθρωπικό ίδρυμα που καθιέρωσαν το 2000.
Ο Μπιλ Γκέιτς και η Μελίντα γνωρίστηκαν το 1987 σε ένα δείπνο της Microsoft, όπου εργάζονταν και οι δύο. Το 1994, οι δυο τους παντρεύτηκαν στη Χαβάη.
Μέχρι στιγμής, δεν είναι σαφές πώς το διαζύγιό του θα επηρεάσει την περιουσία του Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους του πλανήτη, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση στη λίστα του Forbes, με περιουσία που εκτιμάται στα 130 δισεκατομμύρια δολάρια.
Πηγή: sputniknews