Απίστευτο: Eργαζόμενος σούπερ μάρκετ έκανε σεξ με συνοδό πολυτελείας στο κατάστημα που ήταν ανοιχτό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Ένας εργαζόμενος γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ δεν δίστασε να κάνει ένα διάλλειμα για να κάνει σεξ, σε υποκατάστημα στο Derbyshire της Αγγλίας.
Χωρίς δισταγμό, αποφάσισε να κάνει σεξ με μία εκδιδόμενη επί 15 λεπτά ενώ απαθανάτισε και τη σκηνή, τη στιγμή που ανυποψίαστοι πελάτες πραγματοποιούσαν τις αγορές τους.
Ο άντρας πλήρωσε 30 λίρες Αγγλίας και έβαλε κρυφά την εκδιδόμενη με το όνομα Kat Lee στο κατάστημα με σκοπό μια «πασχαλινή περιποίηση».
Ο εργαζόμενος έκανε κράτηση στην Kat πριν από το διάλειμμα και ισχυρίστηκε ότι χρειαζόταν μερικές «πασχαλινές λιχουδιές».
Μεταξύ άλλων, ο εργαζόμενος φορούσε τη στολή εργασίας του κατά τη διάρκεια των ερωτικών παιχνιδιών του.Πριν από το ραντεβού τους, αστειεύτηκε προτείνοντας να κάνουν σεξ στις τουαλέτες των πελατών, αλλά αργότερα αποφάσισε ότι θα μπορούσαν να το κάνουν ανάμεσα στους πελάτες.

Ένας εκπρόσωπος των σούπερ μάρκετ είπε: «Λαμβάνουμε αυτά τα θέματα πολύ σοβαρά και σε καμία περίπτωση δεν συγχωρούμε οποιαδήποτε συμπεριφορά που θα μπορούσε να θεωρηθεί ακατάλληλη ή προσβλητική».
Τέλος, πρόσθεσε: «Ξεκίνησε αμέσως μια εσωτερική έρευνα και στο συμπέρασμά της θα ληφθούν τα κατάλληλα μέτρα».
Πηγή: sputnik