ΦΡΙΚΗ: Σκότωσε τον γιο της και έκρυψε το πτώμα κάτω από ρούχα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η σορός του 19χρονιυ Ντόμινικ Άλεν εντοπίστηκε στο σπίτι της 39χρονης μητέρας Κένια Στάλουορθ και τους 35χρονου συζύγου της Ρόμπερτ Ρομπ στο Σινσινάτι, στις αρχές Δεκεμβρίου. Η εξαφάνιση του αγοριού είχε αναφερθεί ήδη από τον Σεπτέμβριο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το ζευγάρι προσπάθησε να κρύψει το πτώμα, ρίχνοντας ρούχα πάνω του και σφραγίζοντας την πόρτα.

Η Στάλουορθ και ο σύζυγός της, ο οποίος δεν είναι ο πατέρας του θύματος, κρατούνται από τον Δεκέμβριο αναφορικά με την υπόθεση.

Ο πατέρας του αγοριού, Μάρκους Άλεν, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν υπήρχαν σημάδια ότι ο γιος του είχε βασανιστεί. «Το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν: Τι γινόταν στο κεφάλι σας όταν κάνατε όσα κάνατε;», είπε.

«Δεν πήρατε απλώς το παιδί μου. Πήρατε το δώρο που μου έκανε ο Θεός», δήλωσε ο συντετριμμένος πατέρας. «Πήρατε τον καλύτερο φίλο της κόρης μου, τον ανιψιό των αδερφών μου. Τον πήρατε μακριά από όλους τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν. Γιατί;».

Σε βάρος της μητέρας απαγγέλθηκαν κατηγορίες για δολοφονία την Τρίτη. Είχε προηγηθεί η εξέταση DNA, η οποία επιβεβαίωσε ότι τα ανθρώπινα υπολείμματα σε αποσύνθεση που βρέθηκαν στο δωμάτιό του ανήκαν στο αγόρι, σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό FOX 19 NOW.

Πηγή: newsbeast