Ασύλληπτη φρίκη: Πατέρας ΚΤΗΝΟΣ βίαζε τη 10 μηνών κορούλα του επί τρεις ώρες μαζί με τον εραστή του (ΦΩΤΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


​Πρόκειται για ένα περιστατικό το οποίο προκαλεί ανατριχίλα και σοκ!

Ένας πατέρας (ο Θεός να τον κάνει) από την Αυστραλία βίαζε επί τρεις ώρες την μόλις 10 μηνών κορούλα του μαζί με τον εραστή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άνδρες ηλικίας 50 ετών συνελήφθησαν στην Βικτώρια το πρωί της Πέμπτης (τοπική ώρα) μετά από καταγγελία που δέχτηκαν οι αρχές για την αποτρόπαια πράξη τους.

1027869_andrew.jpg

Το φρικιαστικό περιστατικό συνέβη τον περασμένο Απρίλιο, ωστόσο έγινε γνωστό τώρα! Το άτυχο μωράκι βρέθηκε στο έλεος των δύο «τεράτων», όταν η μητέρα του έφυγε από το σπίτι για μερικές ώρες, προκειμένου να παρακολουθήσει ένα εκπαιδευτικό σεμινάριο.

1027870_austra.jpg

Επί τρεις ολόκληρες ώρες οι δύο άνδρες κακοποιούσαν σεξουαλικά το μωρό, τραβώντας φωτογραφίες και βίντεο με τις φρικιαστικές πράξεις τους.

1027871_austral.jpg

Η ενοχοποιητική συνομιλία που είχε ο εραστής του πατέρα της μικρής στο Skype, δύο μέρες αργότερα, με έναν φίλο του είναι χαρακτηριστική της κτηνωδίας των δύο δραστών.

1027872_australi.jpg

Ο άνδρας, ο οποίος στο παρελθόν είχε παραδεχτεί στο ίδιο άτομο ότι η «αιμομιξία τον ερεθίζει», περιέγραψε στον συνομιλητή του ότι κακοποιούσαν επί τρεις ώρες την μικρή, συμπληρώνοντας ότι «δυστυχώς, η μητέρα της επέστρεψε σύντομα» και «δεν πρόλαβαν να κάνουν στο μωρό όλα όσα σχεδίαζαν».

360728A000000578-3680293-image-a-56_1467959962891.jpg

Μετά από έρευνα στο σπίτι των γονιών του μωρού, οι αρχές εντόπισαν μεγάλη ποσότητα υλικού παιδικής πορνογραφίας ενώ κατασχέθηκαν και οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές των δύο δραστών, οι οποίοι περιέχουν ενοχοποιητικά στοιχεία και email.

star