ΣΟΚ: Μαχαίρωσαν 27 φορές φρουρό ασφαλείας γιατί τους ζήτησε να φορέσουν μάσκα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Δύο αδελφές στις ΗΠΑ κατηγορούνται ότι επιτέθηκαν με μαχαίρι και κατάφεραν 27 μαχαιριές σε φρουρό ασφαλείας επειδή τους είπε να φορέσουν μάσκα, με αποτέλεσμα ο άνδρας να τραυματιστεί σοβαρότατα.

Η 21χρονη Τζέσικα Χιλ και η 18χρονη Τζάιλα Χιλ φέρεται να επιτέθηκαν στον φρουρό σε κατάστημα στο Σικάγο την Κυριακή.

Ο 32χρονος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η εκπρόσωπος της Αστυνομίας Κάρι Τζέιμς είπε ότι η λογομαχία ξέσπασε όταν οι γυναίκες αρνήθηκαν να φορέσουν τη μάσκα και να χρησιμοποιήσουν αντισηπτικό χεριών. Η μία από τις γυναίκες τότε έριξε γροθιά στον άνδρα. Το θύμα φέρεται να δέχτηκε χτύπημα και με κάδο απορριμμάτων. Η Τζέσικα τότε φέρεται να έβγαλε μαχαίρι από την πίσω τσέπη της και να άρχισε να μαχαιρώνει τον άνδρα ενώ η Τζάιλα τον κρατούσε ακίνητο τραβώντας τον από τα μαλλιά. Ο άνδρας φέρει τραύματα από μαχαίρι στο στήθος, στην πλάτη και τα χέρια.

Οι δύο αδελφές συνελήφθησαν στο σημείο της φερόμενης επίθεσης σε κατάστημα υποδημάτων στη δυτική πλευρά του Σικάγο. Και οι δύο έφεραν ελαφρά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν σε κοντινό νοσοκομείο πρώτες βοήθειες, είπε η αστυνομία, ενώ κρατούνται χωρίς εγγύηση.

Ο δικηγόρος τους στην ακροαματική διαδικασία ισχυρίστηκε ότι οι γυναίκες μαχαίρωσαν τον άνδρα καθώς ήταν σε αυτοάμυνα ενώ πρόσθεσε ότι και οι δύο πάσχουν από διπολική διαταραχή. Ωστόσο, οι εισαγγελείς είπαν ότι ο φρουρός ασφαλείας ούτε καν προσέγγισε τις γυναίκες πριν από την επίθεση.