ΣΑΛΟΣ με μοντέλο: Παραδέχτηκε ότι έκανε ομαδικό σ3ξ με 7 παίχτες ομάδας στο ΝΒΑ

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


https://twitter.com/SONTHoops/status/1295765696815587328Η δημόσια παραδοχή από οποιονδήποτε ότι έκανε ομαδικό σεξ κανονικά είναι μια δύσκολη απόφαση για οποιονδήποτε εκτός κι αν αυτός ο κάποιος είναι η Ayyyejae.

Τι εστί Ayyyejae; Πρόκειται για ένα μοντέλο του Instagram το οποίο τις τελευταίες ώρες συζητείται πολύ μετά την αποκάλυψη που η ίδια ανερυθρίαστα έκανε για ομαδικό σεξ με επτά παίχτες ομάδας του NBA - στη συνέχεια αποκάλυψε ότι είναι οι Suns.

Το χρονικό της... αποκάλυψης
Το μοντέλο μίλησε στο «No Jumper» Podcast και ανέφερε πως την ημέρα που είχε γενέθλια συνευρέθηκε ταυτόχρονα με επτά από τους παίκτες ομάδας του NBA. Μόλις ερωτήθηκε στη συνέχεια από χρήστη του Instagram για το συγκεκριμένο θέμα, ανέφερε πως πρόκειται για την ομάδα του Φοίνιξ.

Η νεαρή κοπέλα όχι μόνο δεν... κοκκίνισε για όσα αποκάλυψε αλλά πανηγυρίζει κιόλας ότι τα δολάρια... ρέουν στον τραπεζικό της λογαριασμό ενώ και οι followers της αυξάνονται με γοργούς ρυθμούς. Σύμφωνα με άλλο χρήστη του Twitter η Ayyyejae αύξησε μέσα σε λίγες ώρες τους followers από 3.000 σε 42.000, ενώ στον τραπεζικό της λογαριασμό προστεθήκαν 22.000 δολάρια.