ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ από μαιευτήριο τη στιγμή της έκρηξης στη Βηρυτό

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η χαρά του ζευγαριού για το παιδί που θα γεννιόταν σε λίγα λεπτά ήταν μεγάλη. Για το λόγο αυτό, ο Edmond είχε αποφασίσει να καταγράψει με την κάμερά του όλες τις στιγμές, προκειμένου να τις θυμούνται με νοσταλγία.

Την ώρα που η σύζυγός του, Emmanuelle ετοιμαζόταν να μεταφερθεί στο θάλαμο τοκετού του νοσοκομείου «St. George» της Βηρυτού, σημειώθηκε η τρομερή έκρηξη που συντάραξε την πόλη και έγινε αισθητή μέχρι και την Κύπρο.

Τα πλάνα που κατέγραψε ο Edmond, με τον πανικό που επικράτησε στο χώρο, είναι σοκαριστικά.

«Έψαχνα γύρω μου να βρω την γυναίκα μου, επειδή είχε καταρρεύσει η οροφή και φοβόμουν πως ίσως είχε τραυματιστεί εκείνη ή το μωρό. […] Μόλις είχαμε πάει στον θάλαμο τοκετού και οι νοσοκόμες ετοίμαζαν την γυναίκα μου. Ήμασταν εκεί περίπου 20 δευτερόλεπτα και ξαφνικά ακούστηκε η έκρηξη. Όλα κατέρρευσαν- τα τζάμια, τα όργανα και επάνω στη γυναίκα μου είχαν πέσει τα σπασμένα τζάμια», υπογράμμισε ο Edmond μιλώντας στο BBC.

Η ετοιμόγεννη γυναίκα δεν τραυματίστηκε, ενώ λίγα λεπτά μετά, ο μικρός George, όπως είναι το όνομα του μικρού αγοριού, ήρθε στη ζωή, χαρίζοντας ηρεμία και χαρά στο ζευγάρι.