Μικρή Μαντλίν: Σε εξέλιξη έρευνες των Αρχών στο Ανόβερο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Σε εξέλιξη βρίσκονται έρευνες στο Ανόβερο από τη γερμανική αστυνομία για την υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν.

Οι Αρχές ψάχνουν σε οικόπεδο που βρίσκεται κοντά σε νηπιαγωγείο, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Sputnik.

Σημειώνεται ότι η υπόθεση εξαφάνισης έχει πάρει νέα ώθηση μετά και τη σύλληψη του βασικού υπόπτου, Κρίστιαν Μπρούκνερ.

Η Μάντλιν εξαφανίστηκε από το δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε με την οικογένειά της στις 3 Μαΐου του 2007, λίγες ημέρες πριν από τα τέταρτα γενέθλιά της, καθώς οι γονείς της δειπνούσαν με φίλους σε γειτονικό τάπας μπαρ.

Η εξαφάνισή της προκάλεσε μία από τις μεγαλύτερες έρευνες του είδους αυτού των τελευταίων ετών.

Παρά τον μεγάλο αριθμό υπόπτων και σεναρίων σχετικά με το τι πιθανόν να είχε συμβεί κανένας δεν καταδικάστηκε για την απαγωγή της και δεν βρέθηκαν ποτέ ίχνη της.

Ποιος είναι ο Κρίστιαν Μπρούκνερ

Όπως έχει αποκαλύψει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, ο 43χρονος, παιδόφιλος και έμπορος ναρκωτικών, είχε ομολογήσει σε έναν φίλο του την απαγωγή του παιδιού σε ένα μπαρ το 2017, στην 10η επέτειο από την απαγωγή της, όταν είδε την εικόνα της στην τηλεόραση σε αφιέρωμα της γερμανικής τηλεόρασης.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με τις γερμανικές Αρχές, δεν έχει ηθικούς φραγμούς και έχει ήδη καταδικαστεί και για σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον μικρών κοριτσιών.

Ο Μπρούκνερ γεννήθηκε το 1976 στην Γερμανία και στα 18 του μετακόμισε στην Πορτογαλία. Έχει ήδη καταδικαστεί δυο φορές για σεξουαλικά αδικήματα εναντίον μικρών κοριτσιών και επίσης είχε ρημάξει ξενοδοχεία και εξοχικές κατοικίες στην Πράια Ντα Λουζ.

brueckener copy copy