ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Γυναίκα πιάνει ένα λίτρο κουνούπια την ημέρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


 Στη Νορβηγία τα «φτερωτά βαμπίρ» φέτος έχουν εξελιχθεί κυριολεκτικά σε «Πληγή του Φαραώ», με μια γυναίκα να ισχυρίζεται ότι πιάνει καθημερινά ένα λίτρο από αυτές τις ιπτάμενες αιμοδιψείς ρουφήχτρες.

Η Ιρμέλι Τέπο έβαλε τα δύο κουνοποκτόνα μηχανήματα που ρουφούν τα κουνούπια την περασμένη εβδομάδα, όταν ο αριθμός των ενοχλητικών εντόμων άρχισε να αυξάνεται ραγδαία.

Ο μεγάλος τους αριθμός την έκανε να αποφασίσει να κρατήσει τα ψόφια κουνούπια, για να δει πόσα θα μαζέψει μέχρι το τέλος της θερινής σεζόν

«Βάλαμε τις συσκευές αυτό το Σαββατοκύριακο, γιατί ξέρουμε ότι τα περισσότερα κουνούπια έρχονται μετά το μέσο του καλοκαιριού και ύστερα από τρεις μέρες είδαμε ότι οι μηχανές είχαν γεμίσει εντελώς» είπε η Τέπο στην εφημερίδα «The Local».

«Τις αδειάσαμε και βάλαμε τα κουνούπια σε μια σακούλα. Στις έξι μέρες το δίχτυ ήταν και πάλι γεμάτο, ενώ η τελευταία φωτογραφία είναι 10 μέρες μετά» συνέχισε η Τέπο.

Όπως ανέφερε, το Φέτσουντ, όπου ζει μαζί με τον άντρα της για τα τελευταία 14 χρόνια, είχε πάντοτε πολλά κουνούπια, «αλλά προσέξαμε ότι φέτος ήταν πολύ περισσότερα από κάθε άλλη χρονιά».

Από τότε που τα νορβηγικά ΜΜΕ δημοσίευσαν τις φωτογραφίες με τα κουνούπια, η Τέπο έχει δεχτεί πολλές προτάσεις για το σορό με τα κουνούπια.

«Ακόμη δεν ξέρουμε τι να κάνουμε μ’ αυτά. Σκεφτήκαμε ότι θα είχε ενδιαφέρον να δούμε πόσα πολλά θα πιάσουμε, αλλά έχουμε και πολλές καλές προτάσεις. Ότι τα ψάρια θα μπορούσαν να τα φάνε για δόλωμα, για παράδειγμα, αλλά δεν ξέρω ακριβώς» είπε η Τέπο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:

Γυναίκα στη Νορβηγία πιάνει ένα λίτρο κουνούπια κάθε μέρα