ΣΑΛΟΣ: Δασκάλα που βίασε, παντρεύτηκε και έκανε παιδιά με μαθητή της πέθανε

Μια δασκάλα στο Σιάτλ των Ηνωμένων Πολιτειών, η οποία καταδικάστηκε για τον βιασμό ενός 13χρονου μαθητή της, με τον οποίο στη συνέχεια παντρεύτηκε, πέθανε από καρκίνο

Η συγκλονιστική υπόθεση εκτυλίχθηκε το 1997, όταν η Mary Kay Letourneau, ήδη παντρεμένη και μητέρα τεσσάρων παιδιών, ήταν 34 χρονών και δούλευε ως δασκάλα σε σχολείο της πολιτείας της Ουάσινγκτον.

Η ίδια δήλωσε ένοχη στην κατηγορία του βιασμού, υποστήριξε, ωστόσο ότι δεν γνώριζε ότι το να κάνει σεξ με ένα αγόρι ήταν παράνομο.

Έμεινε επτά χρόνια στη φυλακή για κατηγορίες σχετικά με τον βιασμό, αφού πρώτα γέννησε το παιδί του μαθητή της.

Η Letourneau παντρεύτηκε τον Vili Fualaau το 2005, αμέσως μόλις εκείνη βγήκε από τη φυλακή.

«Βγήκε από την φυλακή και της ζήτησα αμέσως να με παντρευτεί. Ήξερα ότι τα παιδιά μου θα έχουν και τα δύο παιδιά τους στο σπίτι, κάτι το οποίο δεν είχα εγώ, και ήθελα να ζήσουν αυτή την εμπειρία», είχε αναφέρει σε δηλώσεις του ο Fualaau το 2018.

Το ζευγάρι απέκτησε και δεύτερο παιδί αργότερα. Το 2017 ο Fualaau υπέβαλε αίτηση διαζυγίου, λίγο πριν από την επέτειο 12 χρόνων του γάμου τους. Δεν έγινε γνωστό για ποιο λόγο ο Fualaau υπέβαλε την αίτηση διαζυγίου.

Η Letourneau πέθανε τη Δευτέρα στο σπίτι της σε ηλικία 58 ετών, έχοντας δίπλα της την οικογένειά της και τον πρώην μαθητή και πρώην σύζυγο της, ο οποίος τον τελευταίο μήνα την φρόντιζε εντατικά.