ΗΡΩΪΔΑ: Νύφη παρατά το γάμο της για να βοηθήσει σε τροχαίο

Δεν είχε προλάβει καν να ανταλλάξει τους όρκους αιώνιας αγάπης με τον συντροφό της μια ηρωική νύφη από τις ΗΠΑ, η οποία έγινε μάρτυρας ενός φοβερού τροχαίου και αμέσως έσπευσε να βοηθήσει.

Η 22χρονη Ρέιτσελ Τέιλορ και ο 23χρονος σύζυγός της Κάλβιν παντρεύτηκαν στις 21 Ιουνίου στη Μινεσότα, αλλά όταν έφευγαν με κατεύθυνση το νέο τους σπίτι είδαν ένα τροχαίο ατύχημα ανάμεσα σε ένα βαν και ένα αυτοκίνητο.

Καθώς οι εμπλεκόμενοι στο ατύχημα προσπαθούσαν να διευθετήσουν τα πράγματα, ένα μαύρο αυτοκίνητο έπεσε στα άλλα οχήματα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα.

«Είδα μερικούς ανθρώπους να μετακινούν μία γυναίκα στην άκρη του δρόμου. Μπορούσα να δω μία βαθιά πληγή στο δεξί της πόδι. Νομίζω ότι είδα το κόκκαλό της», εξήγησε η Τέιλορ στο Twin Cities Pioneer Press.

Άμεσα και παρά το γεγονός ότι φορούσε ακόμα το νυφικό της, η Τέιλορ που εργάζεται ως νοσοκόμα έσπευσε να βοηθήσει την τραυματισμένη γυναίκα και να την κρατήσει ψύχραιμη μέχρι να φτάσει στο σημείο το ασθενοφόρο. «Απλά της μίλησα. Είπα “είσαι τόσο δυνατή, είσαι τόσο γενναία, είμαι τόσο περήφανη για εσένα», είπε η Τέιλορ.

Από την πλευρά της, η γυναίκα που τραυματίστηκε ευχαρίστησε τη νοσοκόμα τονίζοντας ότι διάλεξε σωστή πορεία σταδιοδρομίας. Πλέον αναρρώνει και ελπίζει να συναντήσει ξανά την Τέιλορ.


πηγή:in.gr