ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΘΕΑΜΑ: Έκανε αναστροφή σε Εθνική οδό χρησιμοποιώντας την πεζογέφυρα

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Πρέπει να βιαζόταν αρκετά ο εν λόγο οδηγός.

Έχουμε δει αυτοκίνητο να πηγαίνει ανάποδα στην Εθνική οδό, αυτοκίνητο να τρέχει σαν πύραυλος στην Εθνική οδό, αυτοκίνητο να κάνει σφήνες ανάμεσα σε άλλα προπορευόμενα αυτοκίνητα γιατί ο οδηγός του βιάζεται, αλλά αυτό που κατέγραψε κάμερα στην Κίνα δεν έχει προηγούμενο.

Στην πόλη Χιντζιάνγκ κάμερα κλειστού κυκλώματος ασφαλείας απαθανάτισε τον οδηγό ενός Suzuki Jimny ο οποίος προφανώς βιαζόταν πάρα πολύ, να έχει ανέβει σε μια ανισόπεδη διάβαση πεζών και να προσπαθεί να περάσει στο αντίθετο ρεύμα!

Είναι πραγματικά εντυπωσιακό το βίντεο που δείχνει τον Κινέζο οδηγό ο οποίος  αντί να οδηγήσει λίγα χιλιόμετρα παραπάνω και να κάνει την αναστροφή του σε κάποιο κόμβο ή διασταύρωση προτίμησε να «σκαρφαλώσει» στην ανισόπεδη πεζογέφυρα. Οι μανούβρες του εντυπωσίασαν ενώ πέτυχε το σκοπό του κατεβαίνοντας από την άλλη πλευρά του δρόμου.

Βέβαια όπως λέει και ο θυμόσοφος λαός «όποιος βιάζεται σκοντάφτει» και στην περίπτωση του ριψοκίνδυνου οδηγού σκόνταψε πάνω στον αστυνομικό της Τροχαίας ο οποίος περιπολούσε στην περιοχή και είδε το…κατόρθωμα του οδηγού. Μόλις λοιπόν κατέβηκε από την ανισόπεδη πεζογέφυρα δεν του έδωσε εύσημα ούτε έβγαλε selfie μαζί του, αντίθετα του έκοψε ένα τσουχτερό πρόστιμο.

Σύμφωνα με το site «South China Morning Post», το πρόστιμο ήταν 261 ευρώ. Αλλά το πρόβλημα δεν ήταν μόνο η παράβαση αλλά και ο κίνδυνος κατάρρευσης της διάβασης αφού το μέγιστο βάρος που μπορεί να «σηκώσει» είναι 1000 κιλά και το Jimny ζυγίζει 1.150 κιλά. Οπότε με 261 ευρώ κόστος ο βιαστικός οδηγός ήταν μάλλον τυχερός. Το βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δείχνει τον οδηγό με τις ξεχωριστές …ικανότητες έγινε viral ενώ μόνο μέσα σε λίγα 24ωρα κατέγραψε περισσότερα από 530.000 views στο youtube. Ο οδηγός όπως προαναφέραμε στάθηκε πάρα πολύ τυχερός αφού και η πεζογέφυρα άντεξε το βάρος του αυτοκινήτου του, ενώ θα μπορούσε να είχε χάσει ακόμη και τη ζωή του αν γκρεμιζόταν. Και φυσικά αν υπήρχαν φθορές θα έπρεπε να τις φτιάξει με άγνωστο το κόστος.