Σκότωσε το 21 μηνών αγγελούδι της από το πολύ ξύλο

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Λίγο καιρό μετά την επιστροφή της μικρής Ayeeshia Jane Smith στους γονείς της από τις κοινωνικές υπηρεσίες βρήκε τραγικό θάνατο.

Η τοξικομανής μητέρα της είπε ψέμματα όταν τηλεφώνησε στις αρχές μαζί με τον φίλο της. Τόσο η Kathryn Smith όσο και ο Matthew Rigby ξέσπασαν σε κλάματα όταν άκουσαν το τηλεφώνημα που έκαναν τη μοιραία μέρα στις αρχές κατά τη διάρκεια της δίκης τους.

Η μικρή Ayeeshia Jane Smith πέθανε από τα τραύματά της. Είχε χτυπηθεί τόσο άσχημα που είχαν σπάσει τα πλευρά της. "Η κόρη μου δεν αναπνέει.. είναι επιρρεπής σε επιληπτικές κρίσεις. Δεν αναπνέει", έλεγε στον άνθρωπο που βρισκόταν στην άλλη άκρη της γραμμής.

Ο χειριστής ρώτησε ξανά αν έπαθε επιληπτική κρίση, με την Kathryn Smith να απαντά πως το παθαίνει όταν ζεσταίνεται πολύ. Στο τηλεφώνημα ακούγονται να προσφέρουν στη μικρούλα τους τις πρώτες βοήθειες μετά τις οδηγίες της γυναίκας στην άλλη άκρη της γραμμής. "Δεν συμβαίνει τίποτα. Δεν υπάρχει καρδιακός παλμός", ακούγεται να λέει η Kathryn Smith.

Ο δικαστής ανέφερε κατά τη διάρκεια της δίκης τους πως οι τραυματισμοί της μικρής Ayeeshia ήταν τόσο βίαιοι που δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα για να σωθεί ακόμα και αν είχε κληθεί αμέσως ασθενοφόρο.

newsit