ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Δημοσιογράφος πιάστηκε να απατά τη μνηστή του μέσω skype (ΒΙΝΤΕΟ)

Google news logo Βρείτε μας στο Google News. Πατήστε εδώ!


Η καραντίνα και το skype πρόδωσαν τον δημοσιογράφο και μοντέλο Αλφόνσο Μέρλος στην Ισπανία καθώς πιάστηκε να απατά τη σύντροφό του σε... απευθείας μετάδοση

Ο δημοσιογράφος έδινε συνέντευξη στον φίλο του Χαβιέ Νέγρε μέσω skype. Ξαφνικά έκπληκτοι οι τηλεθεατές είδαν να περνάει από πίσω του μια ημίγυμνη καλλίγραμμη κοπέλα, η οποία δεν είχε καταλάβει ότι ο Αλφόνσο ήταν ζωντανά στον αέρα.

Ο Νέγρε έμεινε άφωνος, ενώ όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια η ημίγυμνη γυναίκα ήταν η ρεπόρτερ Αλέξια Ρίβας, η οποία είναι η ερωμένη του Μέρλος και εργάζεται στο ίδιο κανάλι.

Ποιο είναι το... μεμπτόν; Ο Μέρλος διατηρεί δεσμό με την επίσης δημοσιογράφο και παρουσιάστρια του ίδιου σταθμού, Μάρτα Λόπεθ, η οποία μάλιστα έμαθε για την απιστία του συντρόφου της την ώρα της εκπομπής της!

Το τηλεφωνικό κέντρο του καναλιού στην κυριολεξία έπεσε από τα τηλεφωνήματα των τηλεθεατών οι οποίοι άρχισαν να κάνουν πλάκα και να ζητούν τη διεύθυνση του σπιτιού του Αλφόνσο.

Λίγες ώρες αργότερα ο Αλφόνσο αναγκάστηκε να προβεί σε μια δήλωση όπου διευκρίνιζε ότι πλέον έχει χωρίσει με τη Μάρτα Λόπεθ και πως η προσωπική του ζωή δεν αφορά κανέναν.

Πάντως την ίδια άποψη δεν φαίνεται να είχε η Μάρτα, η οποία του επιτέθηκε κατηγορώντας τον ότι την εξευτέλισε.

br